lørdag, juni 12, 2021

Politiet med følelsesladet video til ære for politihunden Enzo – som døde etter ni år i tjeneste

Mest lest nå

Enhver som har sett en politihund i arbeid har sett resultatet av beinhard trening og dressur, men det mange kanskje ikke tenker over er at nettopp denne hunden ikke bare er en hund med evner litt utenom det vanlige – den er også noens beste venn og kollega, og ikke minst familiehund.

Derfor er det mange følelser knyttet til det å ha og omgås en politihund, akkurat som med alle andre hunder. Man lærer dem å kjenne, å elske dem, og man blir utrolig glade i dem. Og derfor er politiet i den svenske regionen Sjuhärad nå i sorg for forleden gikk den 12 år gamle politihunden Enzo bort etter lang og tro tjeneste. Noe politiet ønsket å markere.

«Hunden som har reddet og hjulpet alle andre fikk til sist tatt sitt siste åndedrag», skriver politiet i en følelsesladet video. Publisert til ære for Enzo og hans bragder.


Enzo står bak flere betydningsfulle innsatser i sin tid i tjeneste, blant annet som da han for fire år siden fant tre barn som hadde gått seg vill i skogen. Noe politiet også skrev om på Facebook, i et innlegg du kan lese her:

Men nå er det altså over. Enzo har sovnet inn for godt, og sørges over av alle sine kollegaer i det svenske politiet. Som har valgt å ta et endelig farvel i en rørende og følelsesladet video.

LES OGSÅ: Politiet i Trondheim med rørende minneord til politihunden Bosco

”Enzo 2007-2019 ❤️ Vi takker Enzo for lang og tro tjeneste hos Boråspolitiets hundeførergruppe” skriver politiet i Sjuhärad på Facebook.

De skriver videre at Enzo ikke bare var en høyt elsket familiehund, men også arbeidet hardt de ni årene han var i politiets tjeneste.

Du kan selv se den rørende videoen her:

Takk for alt Enzo, hvil i fred.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter