Hjem Nyheter Politiet med nye opplysninger om trippeldrapet i Ål

Politiet med nye opplysninger om trippeldrapet i Ål

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Politiet har offentliggjort nye detaljer i den tragiske saken fra Torpo i Ål, Hallingdal, hvor Ingunn Slaatten (53) og hennes to barn, Signe (18) og Sander Slaatten (22), ble skutt og drept i sitt eget hjem i mars.

De toksikologiske prøvene, som ble tatt under obduksjonene, viste at ingen av de drepte var påvirket av beroligende medikamenter.

Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt informerte om prøveresultatene, som klargjør at de tre familiemedlemmene ikke var medisinert med beroligende midler før de ble drept. Denne opplysningen motbeviser en tidligere teori om at gjerningsmannen kunne ha dopet ned familien sin før han utførte drapene.

– Prøvesvarene viser at de døde ikke var påvirket av beroligende medikamenter, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt i følge Dagbladet.

En brukte ørepropper

Politiet kan også forteller at et av familiemedlemmene brukte ørepropper, noe som kan ha forhindret vedkommende i å våkne av skuddene. Familien sov dessuten fordelt på ulike etasjer i huset, noe som kan ha ytterligere komplisert muligheten for å oppfatte hva som foregikk.

Arne Slaatten (59), far til Signe og Sander og ektefelle til Ingunn, tok sitt eget liv etter handlingen. Dette medfører at det ikke vil bli reist noen tiltale mot ham, ettersom han selv er avdød.

  1. kister
  2. Sander Slaaten
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com