Videoen i bunnen av dette klippet ble spilt inn den 20. desember 2014. Nå har politiet i Birmingham delt den på Facebook, fordi de ønsker at flere som blir påført vold i forhold skal stå frem.

47-år gamle Marianne Strandeven blir grovt mishandlet og kastet ned trappene i leiligheten sin. Voldsutøveren er henne ektemann, 37-år gamle Mark Power.

Foro: The Sun

Mark soner nå en dom på 10 års fengsel som følge av handlingene sine. Politiet har offentliggjort videoen for å vise andre som lever i voldelige forhold at det nytter å stå frem med historien sin, det nytter å søke hjelp hos politiet.

I rettsaken mot Mark Power fikk man høre grove skildringer av hva som hendte den kvelden hvor denne videoen ble tatt opp.

Kastet ned trappene

I følge The Sun ble Marianne ble kastet ned trappene tre ganger i løpet av en kveld. Selv da politiet ankom boligen var ektemannen voldelig. Politiet måtte fysisk holde han tilbake slik at han ikke skulle angripe konen sin foran øynene på dem.

Foto: The Sun

Marianne Strandeven har gikk politiet tillatelse til å publisere den brutale videoen. Hun var i ille forfatning da politiet kom hjem til ekteparet og hadde blant annet brukket rygg, brudd i bekkenet og skader i ansiktet.

Stå frem!

Hun håper nå at hennes historie kan gjøre andre kvinner eller menn som lever under samme forhold inspirert til å melde fra. Til The Sun sier hun:

LES OGSÅ
Mann oppdager mus i hagen sin, i stedet for å sette ut feller lager han en landsby til dem - se de herlige bildene

«Den mentale torturen vil være med meg for alltid. Men stå frem. Få hjelp, reis deg opp og du vil få rettferdighet.» 

Nedenfor kan du se den brutale hendelsen. Vi advarer mot sterke scener.