Politiet har publisert en fryktelig video – Kvinnen i videoen har en grunn til hvorfor andre skal se det som skjedde

29075

Videoen i bunnen av dette klippet ble spilt inn den 20. desember 2014. Nå har politiet i Birmingham delt den på Facebook, fordi de ønsker at flere som blir påført vold i forhold skal stå frem.

47-år gamle Marianne Strandeven blir grovt mishandlet og kastet ned trappene i leiligheten sin. Voldsutøveren er henne ektemann, 37-år gamle Mark Power.

Mark soner nå en dom på 10 års fengsel som følge av handlingene sine. Politiet har offentliggjort videoen for å vise andre som lever i voldelige forhold at det nytter å stå frem med historien sin, det nytter å søke hjelp hos politiet.

I rettsaken mot Mark Power fikk man høre grove skildringer av hva som hendte den kvelden hvor denne videoen ble tatt opp.

I følge The Mirror ble Marianne ble kastet ned trappene tre ganger i løpet av en kveld. Selv da politiet ankom boligen var ektemannen voldelig. Politiet måtte fysisk holde han tilbake slik at han ikke skulle angripe konen sin foran øynene på dem.

Marianne Strandeven har gikk politiet tillatelse til å publisere den brutale videoen. Hun var i ille forfatning da politiet kom hjem til ekteparet og hadde blant annet brukket rygg, brudd i bekkenet og skader i ansiktet. Hun håper nå at hennes historie kan gjøre andre kvinner eller menn som lever under samme forhold inspirert til å melde fra. Til The Mirror sier hun:

«Den mentale torturen vil være med meg for alltid. Men stå frem. Få hjelp, reis deg opp og du vil få rettferdighet.» 

Nedenfor kan du se den brutale hendelsen. Vi advarer mot sterke scener.

SISTE NYTT

Advertisements