torsdag, oktober 22, 2020

Politiet spør den eldre kvinnen om hvorfor hun bærer rundt på så mye penger. Svaret hennes? Dagens!

Mest lest nå

En eldre kvinne gikk gatelangs mens hun dro på en plastpose og en stor veske. Plutselig gikk det hull i posen og en 100 lapp falt ut på fortauet.

En politibetjent som var ute på patrulje la merke til hendelsen og stoppet kvinnen. «Unnskyld, her har du en 100 lapp som falt ut av posen din.»


«Tusen takk!» Sa den eldre kvinnen. «Jeg bør vel gå en runde tilbake for å se om jeg har mistet flere. Takk for at du sa i fra!»

«Ikke så rask nå», sa politibetjenten. «Hvor har du fått alle pengene fra? Du har vel ikke stjålet dem, eller?»

«Nei nei», svarer den gamle damen. «Du skjønner. Hagen min ligger rett ved en golfbane.

Mange golfere kommer der og tisser gjennom et hull i gjerdet mitt, rett inn i blomsterbedet. Det gjør meg skikkelig forbannet. Det dreper blomstene mine. Så jeg tenkte jeg skulle gjøre det beste ut av situasjonen. 

Nå står jeg rett bak gjerdet med hullet, helt stille, med hekkesaksen klar. 

Hver gang en mann stikker inn saken sin gjennom hullet, overrasker jeg han, griper tak og sier: OK kompis! Gi meg 100 kroner ellers ryker den!

«Det virker jo rett og rimelig», sier politibetjenten og ler. «Ok, lykke til videre! Åh, forresten, hva har du i den vesken da?»

«Alle betaler ikke…….»

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Hjemmehjelpen kikket i mannens kjøleskap – det hun så der endret livet hennes for alltid

Hjemmehjelperen Amanda Mary Perez, USA, trodde hun skulle ha en helt vanlig dag på jobben, men da hun ble sendt ut til en mann...

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Den forlatte babyen holdt på å fryse i hjel. Det den hjemløse katten da gjorde hylles over hele verden!

Katten Masha fant den 12 uker gamle gutten liggende i en pappeske på gaten i Obninsk, Russland. Det er vanskelig å si hvor bevist handlingen til katten var, men den reddet uansett livet til den lille babyen.

Siste nyheter