in ,

Politiet stoppet 5 gamle damer på motorveien. Forklaringen deres? Dette var dagens!

Denne historien begynner med at en politimann stopper en eldre dame fordi hun kjører for sent. Historien har sirkulert på nettet i flere år og det vi kan ikke si om den er sann eller ikke, mest sannsynlig er den oppdiktet. Det gjør imidlertid ingenting, historien har en latterlig avslutning! Del den gjerne videre om du også fikk en god latter. 

Politimannen hadde kontroll ved motorveien da han fikk øye på en bil som kjørte alt for sent. 22 km/t var i minste laget. «Denne føreren er like farlig som en råkjører,» tenkte han da han slo på sirenen og vinket bilen inn til siden.


Han går mot bilen og oppdager at det sitter fem eldre damer i den, med bleke ansikter og stirrende øyne. Den åpenbart forvirrede sjåføren sier til politiet: «Kjære deg, jeg forstår ikke, jeg kjørte nøyaktig etter fartsgrensen. Hva har skjedd?»

«Frue,» svarte politimannen, «Du har ikke kjørt for fort, men du bør vite at det kan være farlig for andre trafikanter når du kjører så mye senere enn fartsgrensen, også.»

«Senere enn fartsgrensen?» Spurte hun. «Nei, jeg kjørte nøyaktig etter fartsgrensen, 22 km/t!» Politimannen prøvde å holde seg fra å le, og forklarte kvinnen at «22» var veinummeret og ikke fartsgrensen. Damen smilte, noe flau, og deretter takket hun politiet for å ha påpekt hennes feil.

«Før jeg lar deg fortsette, jeg må bare spørre… Er alle i bilen ok? Damene i baksetet ser betraktelig rystet ut og har ikke sagt et ord siden jeg stoppet deg,» sa politimannen.

«Vel,» svarte damen, «Ja, de vil bli bra om noen minutter. Vi svingte akkurat av vei 142.»

Kilde: Reshareworthy
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Skjult kamera fanget hva pleierne egentlig gjorde mot den 85-år gamle damen. Nå er alle utestengt fra omsorgsyrket på livstid.

Slik kan du enkelt brette flotte servietter til julebordet!