Hjem Viralt Politiet stoppet en bil som kjørte vinglete. Fikk fullstendig sjokk da de så hvem sjåføren var

Politiet stoppet en bil som kjørte vinglete. Fikk fullstendig sjokk da de så hvem sjåføren var

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bilen kjørte i 50 kilometer i timen på motorveien i Utah i USA. Den vinglete kjøringen fikk politiet til å reagere. De satte på blålysene, og ga tegn til føreren om å svinge inn til siden.

Det var politimannen Rick Morgan som kjørte politibilen. Da han gikk bort til førersiden av bilen og kikket gjennom vinduet, fikk han se en fem år gammel gutt.

Ifølge CNN, forklarte gutten at han hadde kranglet med moren sin fordi moren ikke ville kjøpe en Lamborghini til han. Da tok han morens SUV og satt seg bak rattet for å kjøre til California, som ligger drøye 12 mil unna. Der skulle han kjøpe en Lamborghini. Gutten hadde rundt 30 kroner i lommeboken sin.

Nådde nesten ikke ned til pedalene

Men kjøreturen hadde blitt litt vanskeligere enn den lille gutten hadde regnet med. Han satt helt ytterst på setet for å nå ned til pedalene, og han var på gråten da han ble stoppet.

– Han sto praktisk talt på bremsen for å hindre at bilen rullet mens jeg sto der, forteller politimannen til CNN.

– Han var fast bestemt på å kjøpe seg en Lamborghini, for de pengene han hadde i lommeboka si. Tydeligvis visste han ikke at han kunne kjøpt en i Utah, sier han videre.

Tror ikke det vil skje igjen

Nå har fylkesadvokaten tatt over saken, for å se om det er grunnlag for en eventuell siktelse av guttens foreldre. Foreldrene var ikke hjemme da gutten stakk av med bilen. Han ble passet på av søsknene sine.

Politiet forteller også at de ikke tror det er fare for at gutten vil legge ut på flere turer. Han skal ha vært ganske opprørt og lei seg da han ble stoppet.

Her kan du se politiets video:

LES OGSÅ: 11 millioner har sett denne videoen av de to hundene som våker over valpene sine

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com