in

Da politiet stormet dette loftet for 12 år siden ble de merket for livet

Giovanni Eastwood har mot alle odds utviklet seg til å bli en velfungerende, frisk gutt.

I 2010 fikk politiet et varsel om en kvinne som neglisjerte sønnen sin. Varselet kom fra guttens bestefar, skriver Daily Mail.

Politiet oppsøkte huset, de arresterte moren, men kunne ikke finne gutten noe sted. Etter en stund fant politiet ut at huset inneholdt et lite kryploft, og synet som møtte dem på det loftet slo pusten ut av dem.


Innesperret 

Giovanni var holdt som fange av sin egen mor på det lille loftet. Han satt på det kalde gulvet da politibetjentene kom inn. Gutten var på dette tidspunktet 6 år gammel, han var utsultet og kroppen var ikke annet enn skinn og bein. Vekten til Giovanni var skrekkelige 7,7 kg.

gio1

En enorm utvikling 

Giovannis mor ble dømt til åtte års fengsel for mishandling av sin egen sønn. Gutten var naturlig nok sterkt traumatisert og det tok lang tid før han stolte på noen voksne.

Loftet hvor Giovanni var innesperret.

Han foretrakk å sove på gulvet, da det var dette han var vant til. Dersom noen hevet hånden for å gi han en «high five», rykket han tilbake mens han tryglet om ikke å bli slått. Historien tatt i betraktning, Giovanni var heldig. Tanten og onkelen hans tok han til seg som fosterfamilie, og Giovanni har hatt en enorm utvikling siden den gang.

I løpet av det neste året utviklet han seg så mye at det var helt umulig å kjenne han igjen.

Han ble en sterk og frisk gutt som kunne le og nyte livet. Det er lett å se gleden i øyene til Giovanni nå.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

I dag er Giovanni en glad 17-år gammel gutt. Politimennene som fant han på loftet for mange år siden kom nylig for å treffe gutten. De kunne knapt tro sine egne øyne når de så forvandlingen.

Se det rørende møtet mellom politimennene og Giovanni i klippet nedenfor: 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Familien hørte rare lyder under huset – så oppdaget de hva som skjulte seg

politi

5-år gamle Egil skrev brev til politiet – En måned senere banket det på døren