Hjem Nyheter Politiets advarsel til foreldre og barn: dop blir laget slik at det ligner på godteri

Politiets advarsel til foreldre og barn: dop blir laget slik at det ligner på godteri

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Som foreldre vil man alltid være bekymret for at barna skal komme ut for noe. Og kanskje en av foreldres største mareritt er at deres barn skal bli avhengig av narkotika.

Det er derfor alarmerende og sjokkerende å lese om de nye metodene som brukes av mennesker som produserer dop. Målet deres er jo nettopp at unge mennesker skal bli fristet til å prøve narkotika, bli avhengig, og en «god kunde» av de som selger dopet.

Ligner på godteri 

Politiet i USA har gått offentlig ut og advart mot en ny trend de har observert den siste tiden. De har avdekket at doplangere i større og større grad produserer dop som skal være tiltalende av utseendet.

De siste avsløringene handler om at dopet blir produsert slik at det ser ut som godteri.

Bildet nedenfor viser et beslag politiet i Georgia gjorde hos en langer, fredag 21 september. Det er tv-kanalen WSBT som melder dette.

«Pillene er designet slik at de ligner på godteri. Foreldre, lærere og trenere må gjøre ungdommen vår oppmerksom på denne faren», skriver politiet i oppslaget sitt på Facebook.

Selv om denne saken stammer fra USA, er det ikke utenkelig at slike trender også kan komme til Europa og Norge. Hvorfor doplangere har begynt å designe stoffet som godteri kan man jo bare spekulere i, men det er nærliggende å tro at det vil ufarliggjøre det å skulle prøve dop for første gang dersom det ser ut som en alminnelig pastill.

Del saken videre for å advare både foreldre og barn om den nye trenden!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com