torsdag, februar 20, 2020
Viralt Politihesten Jake nekter å stå opp før han har...

Politihesten Jake nekter å stå opp før han har fått en kopp te på senga

-

Det er ikke bare vi mennesker som syns det er litt trått å komme i gang om morgenen. Den britiske politihesten Jake har jobbet for politiet i Merseyside i 15 år. Og som en ekte brite, elsker han te. Han nekter å stå opp før han har fått en stor kopp te – helst med to sukkerbiter.

«Jeg vil absolutt beskrive Jake som en hest med en enorm personlighet. Vi har alle lært oss hvordan han vil ha teen sin. Han nøyer seg med en sukkerbit, men han blir veldig glad dersom man husker å gi han to», sier politiets hestetrener ved Merseyside Police Mounted Section, Lindsey Gaven til Daily Mail.

I tillegg til to sukkerbiter, vil Jake ha litt skummet melk i teen sin, samt litt kaldt vann. Han liker den nemlig ikke for varm.

Stikker tungen ned i tekoppen

Lindsey forteller at Jake alltid har vært glad i te.  I alle år har han stukket tungen sin ned i de ansattes tekopp så snart han har fått muligheten. Og politiet i Merseyside er veldig glade i te. De drikker masse te, flere ganger hver dag.

«Om du er i stallen og han ser deg med en kopp i hånden, så kommer han garanter til å lunte bort til deg, og prøve å lure til seg en slurk», sier hestetreneren.

Foto: Merseyside Police Mounted

Fikk diva-nykker

Til slutt syntes de ansatte at Jake burde få sin egen tekopp. De begynte med å gi han en kopp te hver morgen i stallen. Og det førte fort til at Jake fikk diva-nykker. Nå nekter han å stå opp og gå på jobb før han har fått teen sin servert i båsen sin.

Ifølge Lindsey er Jake en av tolv hester i stallen. Men han er den eneste som er så glad i te. Jake skal pensjoneres neste år, da er han 20 år gammel. Og da kan han drikke te hele dagen lang.

Her kan du se den søte videoen av Jake som får sin daglige tekopp servert på sengen: 

LES OGSÅ: Hesten ruller seg rundt og slipper en kjempe fis – nå har 14 millioner sett klippet

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...