onsdag, juli 15, 2020

Politihunden Fight ble glemt igjen hjemme – da sprang han til jobben på egenhånd

Mest lest nå

Noen er mer glad i jobben sin enn andre. Sjæferhunden Fight er en av dem som elsker jobben sin. Derfor ble han ble ikke særlig begeistret over å plutselig få en uventet fridag.

Hunder er kjent for å være trofaste og intelligente. Det viser også denne søte historien.

Fight jobber som patruljehund for politiet i Svenske Østre Norrbotten. En morgen hadde Fight sin hundefører det så travelt med å komme seg på jobb at han rett og slett glemte Fight igjen hjemme.


Det likte ikke Fight i det hele tatt, han skulle vel ikke ha fri? Den kloke hunden tok saken i egne hender og sprang hele veien til jobben.

– Han hadde sikkert sett at bilen kjørte avgårde og tenkte vel «Hva søren, lar dere meg være igjen her hjemme? Jeg skal jo jobbe!» Det er ganske komisk, forteller hundeeier Jörgen Johansson til Kuriren.

Sjæferen Fight er en trofast hund på ni år som er trent til å søke etter narkotika, våpen og til å gjennomføre søk. Fight elsker jobben han gjør og ble engstelig da han denne dagen ikke ble med til jobb.

Fight sprang derfor hele to kilometer, og satte seg utenfor personalinngangen til jobben. Der ventet han ivrig på oppdrag.

Hej!Jag heter Fight och jobbar som polis i Östra Norrbotten. Jag är allt vad en polis ska vara: tillgänglig, effektiv…

Publisert av Therese Linde Torsdag 30. mai 2019

Da Jörgen forsto at han glemt Fight igjen hjemme kjørte han straks hjem igjen for å hente hunden, men ble oppringt på veien av en svært lattermild kollega som kunne fortelle at Fight hadde gått til jobben selv og sto og ventet utenfor personalinngangen.

Dette var en skikkelig pliktoppfyllende firbent kollega. Del videre dersom du er enig!

130,160FansLik
1,482FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter