Historier fra livet Politikvinne finner sulten og forsømt baby - velger å...

Politikvinne finner sulten og forsømt baby – velger å amme den selv

-

- Reklame -

En gang i mellom hører man om mennesker som er så uselviske at hadde det ikke vært for at noen tok et bilde av det, ville vi ikke tro det var sant.

Den argentinske politikvinnen Celeste Ayala er et slikt menneske. Mer godhjertet menneske skal man lete lenge etter.

Det var tirsdag den 14. august i fjor at Celeste og partneren Marcos Heredia var ute på et oppdrag som innebar å hente en åtte måneder gammel guttebaby og søsteren hans som ikke lenger skulle bo hos moren sin etter en dom i familieretten. Begge ble bragt til barnehospitalet i Sor María Ludovica, og det var der den rørende gesten fant sted.

Ammet han selv

Den lille gutten begynte nemlig å gråte, og Celeste som selv er mor forsto hurtig han var sulten. Hun tilbød seg da umiddelbart å amme ham selv, ettersom sykehuset ikke hadde noen mulighet til å hjelpe ham. Celeste satte seg på en stol i korridoren og begynte å amme, noe kollegaen tok et bilde av. Som han senere la ut på Facebook hvor det hurtig fikk tusenvis av reaksjoner.

Foto: Facebook

Hylles

Nå hylles den flotte politikvinnen for gesten som ligger langt utenfor hennes arbeidsoppgaver. Selv om gutten var både skitten og forsømt nølte hun ikke et sekund da hun forsto hva som ville hjelpe.

Brannvesenet i Barisso, hvor hun også arbeider som frivillig, hang seg på trenden og hyller henne også og skryter uhemmet av innsatsen hun gjør, og hvor stolte de er av å ha henne blant seg.

Foto: Facebook

Politikvinne forteller at hun forhørte seg med sykehuspersonellet før ammet barnet.

– Jeg skjønte at han var sulten, ettersom han puttet hånden inn i munnen. Så jeg spurte om jeg kunne klemme ham og amme ham, sier Ayala til lokale medier, ifølge The Guardian.

Det å amme andres barn regnes for en svært intim sosial handling som de færreste ville velge å gjøre frivillig. Spesielt fremmede barn, men her er altså en kvinne som bokstavelig talt gir av seg selv, ikke bare til et vilt fremmed barn, men også er sannsynligvis sykt  og forsømt et.

Vi kan ikke annet enn å hylle Celeste for sin medmenneskelighet. Tenk om flere var som henne. Del artikkelen hvis du er enig.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...

Hun var anti-fyllekjøring-kampanjens ansikt utad. Nå er hun død

Jacqui Saburido fra Austin i Texas var var bare 20 år gammel da hun og fire venninner ble påkjørt...