Forsiden Historier fra livet Politikvinne finner sulten og forsømt baby - velger å amme den selv

Politikvinne finner sulten og forsømt baby – velger å amme den selv

En gang i mellom hører man om mennesker som er så uselviske at hadde det ikke vært for at noen tok et bilde av det, ville vi ikke tro det var sant.

Den argentinske politikvinnen Celeste Ayala er et slikt menneske. Mer godhjertet menneske skal man lete lenge etter.

Det var tirsdag den 14. august i fjor at Celeste og partneren Marcos Heredia var ute på et oppdrag som innebar å hente en åtte måneder gammel guttebaby og søsteren hans som ikke lenger skulle bo hos moren sin etter en dom i familieretten. Begge ble bragt til barnehospitalet i Sor María Ludovica, og det var der den rørende gesten fant sted.

Ammet han selv

Reklame

Den lille gutten begynte nemlig å gråte, og Celeste som selv er mor forsto hurtig han var sulten. Hun tilbød seg da umiddelbart å amme ham selv, ettersom sykehuset ikke hadde noen mulighet til å hjelpe ham. Celeste satte seg på en stol i korridoren og begynte å amme, noe kollegaen tok et bilde av. Som han senere la ut på Facebook hvor det hurtig fikk tusenvis av reaksjoner.

Foto: Facebook

Hylles

Nå hylles den flotte politikvinnen for gesten som ligger langt utenfor hennes arbeidsoppgaver. Selv om gutten var både skitten og forsømt nølte hun ikke et sekund da hun forsto hva som ville hjelpe.

LES OGSÅ
Fremmede sa at hun aldri burde født sønnen sin - Moren har en oppfordring til alle som rakker ned på andre mennesker

Brannvesenet i Barisso, hvor hun også arbeider som frivillig, hang seg på trenden og hyller henne også og skryter uhemmet av innsatsen hun gjør, og hvor stolte de er av å ha henne blant seg.

Foto: Facebook

Politikvinne forteller at hun forhørte seg med sykehuspersonellet før ammet barnet.

– Jeg skjønte at han var sulten, ettersom han puttet hånden inn i munnen. Så jeg spurte om jeg kunne klemme ham og amme ham, sier Ayala til lokale medier, ifølge The Guardian.

Det å amme andres barn regnes for en svært intim sosial handling som de færreste ville velge å gjøre frivillig. Spesielt fremmede barn, men her er altså en kvinne som bokstavelig talt gir av seg selv, ikke bare til et vilt fremmed barn, men også er sannsynligvis sykt  og forsømt et.

Vi kan ikke annet enn å hylle Celeste for sin medmenneskelighet. Tenk om flere var som henne. Del artikkelen hvis du er enig.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT