fredag, oktober 23, 2020

Politimann redder skadet pitbull. Nå hylles han for sin hjertevarme innsats

Mest lest nå

Politibetjent Patrick Hennessey fra Florida var på vei til jobb en tidlig morgen klokken halv fem. Plutselig så han to pitbuller i veikanten.

Den ene pitbullen så ut til å være skadet. Patrick kjørte inn til siden og ringte 911. To betjenter dukket raskt opp for å hjelpe til. De kunne konstatere at den ene pitbullen var skadet, mens den andre nektet å forlate vennen sin. Politibetjentene fikk etter hvert hundenes tillit, og fikk flyttet dem vekk fra veikanten. Det skriver The Epoch Times.

Foto: Facebook

Ville ikke forlate hundene

Det kunne virke som at den ene hunden hadde blitt påkjørt av en bil. Den hadde en stor skade i beinet. Politibetjentene surret bandasje rundt hundens bein, og ga dem litt snack de hadde liggende i bilen. Og plutselig var hundene deres beste venner. De visste ikke hva de skulle gjøre for å takke politibetjentene som hadde hjulpet dem.


Patrick nektet å forlate hundene før hjelpen kom. Han satt i grøftekanten og koste med den skadede hunden helt til Animal Services kom og tok hundene med seg. De forsikret den bekymrede politimannen om at hundene var trygge og ville bli tatt godt hånd om.

Foto: Facebook

Besøkte vennen sin igjen

Etter en tur innom veterinæren og litt hvile, var pitbullen på beina igjen. Da bestemte politibetjentene seg for å dra innom og hilse på de to kompisene. Så snart de kom inn dørene, ble de gjenkjent av pitbullene, og gjensynsgleden var stor.

Nå hyller folk over hele verden politimennene som reddet de to pitbullene. Spesielt fordi pitbull i mange tilfeller er en misforstått rase, og mange folk er redd dem, til og med sint på dem.

Politibetjentene gjorde en fantastisk jobb. De sier selv at bare er glade for at de kunne hjelpe til, og at det gikk så fint med de to, søte hundene.

Foto: Facebook

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter