Forsiden Dyr Politimann redder skadet pitbull. Nå hylles han for sin hjertevarme innsats

Politimann redder skadet pitbull. Nå hylles han for sin hjertevarme innsats

Politibetjent Patrick Hennessey fra Florida var på vei til jobb en tidlig morgen klokken halv fem. Plutselig så han to pitbuller i veikanten.

Den ene pitbullen så ut til å være skadet. Patrick kjørte inn til siden og ringte 911. To betjenter dukket raskt opp for å hjelpe til. De kunne konstatere at den ene pitbullen var skadet, mens den andre nektet å forlate vennen sin. Politibetjentene fikk etter hvert hundenes tillit, og fikk flyttet dem vekk fra veikanten. Det skriver The Epoch Times.

Foto: Facebook

Ville ikke forlate hundene

Reklame

Det kunne virke som at den ene hunden hadde blitt påkjørt av en bil. Den hadde en stor skade i beinet. Politibetjentene surret bandasje rundt hundens bein, og ga dem litt snack de hadde liggende i bilen. Og plutselig var hundene deres beste venner. De visste ikke hva de skulle gjøre for å takke politibetjentene som hadde hjulpet dem.

Patrick nektet å forlate hundene før hjelpen kom. Han satt i grøftekanten og koste med den skadede hunden helt til Animal Services kom og tok hundene med seg. De forsikret den bekymrede politimannen om at hundene var trygge og ville bli tatt godt hånd om.

Foto: Facebook

Besøkte vennen sin igjen

Etter en tur innom veterinæren og litt hvile, var pitbullen på beina igjen. Da bestemte politibetjentene seg for å dra innom og hilse på de to kompisene. Så snart de kom inn dørene, ble de gjenkjent av pitbullene, og gjensynsgleden var stor.

LES OGSÅ
Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

Nå hyller folk over hele verden politimennene som reddet de to pitbullene. Spesielt fordi pitbull i mange tilfeller er en misforstått rase, og mange folk er redd dem, til og med sint på dem.

Politibetjentene gjorde en fantastisk jobb. De sier selv at bare er glade for at de kunne hjelpe til, og at det gikk så fint med de to, søte hundene.

Foto: Facebook

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT