tirsdag, november 24, 2020

Politimannen begynner å synge O helga natt på gata. Folk tror ikke sine egne ører

Mest lest nå

Flere millioner har sett den blide bussjåføren fra Bergen

Bussjåfør Rob «NorwayRob» Scott er verdensstjerne på videoappen TikTok. Med millioner av visninger på videoene sine, er Rob kanskje en...

Politibetjent Jeremy Turner var ute og patruljerte sammen med kollegaen sin i en park i Portland. Det var snø på bakken og julelys over alt. Da kom Jeremy plutselig i så voldsom julestemning, at han stilte seg opp og begynte å synge.

Jeremy Turner er en politimann med litt over gjennomsnittet stor interesse for musikk. I tillegg har han en del skjulte talenter. Før Jeremy begynte på politihøyskolen, studerte han nemlig musikk ved University of Southern Maine i Portland i USA.

Jeremy forteller til Inner Strengt ar det var kollegaen hans som utfordret han til å synge.


«Han trodde nok ikke at jeg faktisk kom til å gjøre det. Men jeg bare gjorde det, og folk begynte å samle seg rundt meg, og jeg bare fortsatte», sier han.

Foto: Andrew Hutchings/Facebook

Var ganske flau

Da Jeremy plutselig stilte seg opp og begynte å synge, var ikke kollegaen sen med å ta opp mobilen og filme fremførelsen. Videoen er fra 2017, og ble lagt ut på Youtube. Der har den blitt sett over 180.000 ganger.

«Jeg var ganske flau i begynnelsen, og jeg var ganske flau da jeg avsluttet. Men i midten, er jeg bare til stede og synger og tenker egentlig ikke så mye, sier Jeremy.

Foto: WGME

Har sunget siden han var seks

Grunnen til at Jeremy valgte akkurat O helga natt er fordi det er foreldrene hans favorittsang.

«Det er en av mine foreldres favoritt-julesang, og jeg har sunget den i mange år. Det var den første som dukket opp da jeg skulle synge i parken», sier Jeremy og legger til at han har sunget siden han var seks år.

Politisjefen i Portland, Michael Sauschuck, sier han er imponert over stemmen til Jeremy, og at han syntes sanginnslaget var flott. Han sier videre at videoens popularitet er med på å umenneskeliggjøre politimyndighetene.

Se videoen og hør Jeremys fantastiske stemme her: 

LES OGSÅ: Hør den nydelige versjonen av O Helga Natt – fremført av Didrik og Emil Solli Tangen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter