onsdag, mai 19, 2021

Politimannen begynner å synge O helga natt på gata. Folk tror ikke sine egne ører

Mest lest nå

Politibetjent Jeremy Turner var ute og patruljerte sammen med kollegaen sin i en park i Portland. Det var snø på bakken og julelys over alt. Da kom Jeremy plutselig i så voldsom julestemning, at han stilte seg opp og begynte å synge.

Jeremy Turner er en politimann med litt over gjennomsnittet stor interesse for musikk. I tillegg har han en del skjulte talenter. Før Jeremy begynte på politihøyskolen, studerte han nemlig musikk ved University of Southern Maine i Portland i USA.

Jeremy forteller til Inner Strengt ar det var kollegaen hans som utfordret han til å synge.


«Han trodde nok ikke at jeg faktisk kom til å gjøre det. Men jeg bare gjorde det, og folk begynte å samle seg rundt meg, og jeg bare fortsatte», sier han.

Foto: Andrew Hutchings/Facebook

Var ganske flau

Da Jeremy plutselig stilte seg opp og begynte å synge, var ikke kollegaen sen med å ta opp mobilen og filme fremførelsen. Videoen er fra 2017, og ble lagt ut på Youtube. Der har den blitt sett over 180.000 ganger.

«Jeg var ganske flau i begynnelsen, og jeg var ganske flau da jeg avsluttet. Men i midten, er jeg bare til stede og synger og tenker egentlig ikke så mye, sier Jeremy.

Foto: WGME

Har sunget siden han var seks

Grunnen til at Jeremy valgte akkurat O helga natt er fordi det er foreldrene hans favorittsang.

«Det er en av mine foreldres favoritt-julesang, og jeg har sunget den i mange år. Det var den første som dukket opp da jeg skulle synge i parken», sier Jeremy og legger til at han har sunget siden han var seks år.

Politisjefen i Portland, Michael Sauschuck, sier han er imponert over stemmen til Jeremy, og at han syntes sanginnslaget var flott. Han sier videre at videoens popularitet er med på å umenneskeliggjøre politimyndighetene.

Se videoen og hør Jeremys fantastiske stemme her: 

LES OGSÅ: Hør den nydelige versjonen av O Helga Natt – fremført av Didrik og Emil Solli Tangen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter