Hjem Familie Politimannen reddet jente (4) – nå har han og kona adoptert henne

Politimannen reddet jente (4) – nå har han og kona adoptert henne

Brian Zach var på jobb som politimann første gang han traff Kaila. Da var hun 2 og måtte reddes. På nyttårsaften fyller hun 5, og Brian er nå adoptivfaren hennes. 

Da Brian Zach var på vakt som politimann i Arizona, USA, for to år siden kom det inn meldinger om en to år gammel jente som var funnet med alvorlige skader.

– Hun er bare den skjønneste lille jenta. Hun traff hjertet mitt umiddelbart, sier politimannen ifølge Dagbladet til People.

Foto: Privat

Da Zach rykket ut på meldingen i mars 2018 var Kaila hardt skadet, og barnevernstjenesten var på stedet for å få jenta vekk fra hennes biologiske foreldre. På sykehuset ble det klart at hun hadde flere alvorlige skader. Dette var tredje gangen det ble rapportert om fysisk mishandling av jenta. Zach våket over Kaila den natta, skriver Good Morning America ifølge Dagbladet.

Les også: Den adopterte gutten blir spurt hvorfor han ikke ligner sin mor – svaret får henne til å gråte

Det eneste jeg ønsket var å ta henne med hjem

– Da jeg kom hjem den kvelden, fortalte jeg kona mi om denne lille søte jenta som vi fikk møte. Jeg kjente at det eneste jeg ønsket var å redde henne og ta henne med hjem, sier han.

Foto: Privat

Det ble snart klart at Kaila ikke kunne returnere til sine biologiske foreldre. I den lange prosessen som fulgte, der barnevernet forsøkte å finne egnet bosted for henne hos slektninger, bodde hun hjemme hos Brian, kona Cierra og deres to barn Raina (19) og Trevin (17). 

Les også: Dronning Silvia forteller om den tragiske historien og sorgen

Da barnevernet fortalte Zach at de hadde utfordringer med å finne en bosituasjon for Kaila, ønsket familien mer enn gjerne å hjelpe til.

– Det de gjorde i vårt tilfelle var at de brukte relasjonen vi fikk den første natta til det de kaller et fiktivt slektskap, forteller politimannen.

Foto: Privat

Ettersom verken foreldre eller slekt var et mulig alternativ for den vesle jenta, ble det politimannen som reddet henne som var nærmest. 

Kaila, som fyller fem år nyttårsaften, ble offisielt adoptert av Zach og Cierra 18. august i år.

– Hun vil alltid være hos oss, og hun vil alltid ha det godt og være elsket.

Foto: Privat

For en herlig historie om kjærlighet, familie og det å bry seg om andre. Del gjerne videre om den inspirerte!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com