in

Politimenn reddet kattunger som satt fast under bil – nå hylles de søte bildene

politimann og katt

To politimenn i Texas hadde akkurat tatt hånd om et butikktyveri i en lokal matbutikk da de ble kalt inn til et spesielt oppdrag. 

The Dodo forteller historien om to små kattunger som satt fast under en bil på butikkens parkeringsplass.

Politimennene dro raskt til bilen det var snakk om, og kunne tydelig høre mjauing under bilen.


«De fant kattungene inni støtdemperen hvor mest sannsynlig mammakatten hadde plassert de av en eller annen grunn,» sa Jesse Minton ved Arlington politi til The Dodo.

Eieren av bilen kunne fortelle at hun ikke eide katter, og ikke hadde noen anelse om hvordan kattungene hadde funnet veien inn under bilen.

Heldigvis klarte politimann Joe Bob Adkins å nå de små, forvirrede kattungene.

Foto: Arlington Police Department

Så fort de var trygge tok Adkins kattungene med seg tilbake til politibilen og bare holdt de, i håp om at de skulle føle seg trygge og elsket. Kattungene kunne rett og slett ikke få nok av ham. De koste med sin nye venn og krøllet seg opp på brystet hans på den søteste måten.

Bildene av politimannen og kattungene fikk raskt stor respons i sosiale medier.

Foto: Arlington Police Department

Tok med de nye vennene hjem

Politimannen tok kattungene til en veterinær med en gang for rutinekontroll og fant ut at de var rundt seks uker gamle. Politimannen var også lettet over å høre at de var i god form. De antok at kattungene måtte være sultne siden de ikke visste hvor lenge de hadde vært under bilen, så de to politimennene som fant de matet de med morsmelkerstatning fra en liten flaske.

Foto: Arlington Police Department

Jo mer tid kattungene tilbrakte med sin nye venn, Adkins, det mer forelsket de seg i ham – så det tok ikke lang tid for politimannen å bestemme seg for å offisielt adoptere dem inn i familien sin.

– Han tenker å kanskje kalle de ’TJ’ and ’Max’, sa Minton til The Dodo.

Han planla kanskje ikke å ta med seg to nye familiemedlemmer hjem den dagen, men så raskt de krøllet seg sammen og koste med han, kunne han rett og slett ikke motstå de søte små.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jagge

Moren til Finn Christian Jagge forteller hva som var dødsårsaken

mor og barn

Da datteren trengte ny lever, ville faren risikere sitt eget liv for å redde henne