Forsiden Kjendisnytt Pølsefest i Jon Skolmens bisettelse

Pølsefest i Jon Skolmens bisettelse

Jon Skolmen ble bisatt i Fagerborg kirke i Oslo onsdag tidligere denne uken. Etter bisettelsen, ble det delt ut pølser, i tro Jon Skolmen-ånd.

Jon Skolmen sovnet stille inn torsdag 28. mars, 78 år gammel, med familien sin til stede. I bisettelsen, fortalte hans sønn, Christian Skolmen om sin fine barndom.

«Hjemmet var alltid fullt av venner, mat og latter, uansett hvilken dag det var. Det var et barndomsunivers med masse tull og tøys», sa Christian Skolmen under minnetalen. Det skriver NRK.

Reklame

Han delte også minner fra Jons forhold til moren, Kirsti Elisabeth Halvorsen.

«Mamma og pappa elsket hverandre. Hun var hans største fan. Hun skjemte han skikkelig bort», sa han.

Pølseskolen

Etter bisettelsen, fikk de oppmøtte pølser. Jon Skolmen var veldig glad i pølser, og mange husker kanskje Jon fra serien Pølseskolen. Barnas Jazzhus stod for musikken.

«Jeg vet ikke om det var hans ønske å servere pølser etter bisettelsen, men det var iallfall noe barna Tine og Christian ønsket. Det er en fin ting å gjøre for alle gjestene som kommer. Man kan jo ikke ta med seg alle gjestene hjem fra bisettelsen til mat», sa Pia Hebæk Cyrén i begravelsesbyrået «Den siste reisen», til NRK.

LES OGSÅ
Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Suksess med Selskapsreisen

Jon Skolmens CV er lang, men mange vil si han er mest kjent fra filmene «Selskapsreisen», som han gjorde sammen med svenske Lasse Åberg.

Jon Skolmen jobbet opprinnelig som lærervikar, da han i 1963 ble ansatt som innspillingsleder i NRK Fjernsynet. På 70-tallet var han å se i Barne-TV i programmene «Jon med skrivemaskinen» og «Lekestue». Og det var faktisk Jon Skolmen som oppfant navnet Barne-TV.

Koste seg som pensjonist

De siste årene, koste Jon Skolmen seg som pensjonist sammen med samboer Elisabeth Rud. I et intervju med Se og Hør i 2015, sa han at han ikke savnet livet på scenen.

«Jeg føler at jeg har gjort mitt, og har ingen planer om å stå på scenen igjen. Når andre sier at de savner sagmuggen, kjenner ikke jeg den følelsen», sa han.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT