Hjem Viralt Polsk jente hevder hun er Madeleine McCann : Ser du likheten?

Polsk jente hevder hun er Madeleine McCann : Ser du likheten?

En polsk 21-åringen ved navn Julia Wandelt går viralt etter at hun har delt flere videoer og bilder Instagram – der hun hevder å være Madeleine McCann.

Madeleine McCann forsvant i 2007 da familien var på ferie i Algarve-regionen sør i Portugal. Madeleine var da tre år gammel. I år skulle hun ha fylt 19.

Saken står fortsatt uløst, men politiet har gjort en del gjennombrudd den senere tiden.

I 2020 ble en 43-år gammel tysk mann er pekt ut som hovedmistenkt bak forsvinningen.

Ifølge CNN har tyskeren tidligere blitt dømt for overgrep mot barn og soner for tiden en fengselsstraff i Tyskland.

Han etterforskes som en mulig drapsmann.

CNN melder at den mistenkte bodde i Portugal i Algarve-regionen fra 1995 til 2007. Han leide et hus i Praia de Luz, samme området som Madeleine forsvant fra. Politiet bekrefter at mannen skal ha befunnet seg i samme område som Madeleine, dagen hun forsvant.

– Vi vet at han var på resorten omtrent en time før Madeleine sist ble sett rundt 21.00. Han tok da en samtale på sin portugisiske mobil fra en annen portugisisk telefon. Samtalen varte i en halvtime, sier politiinspektør Mark Cranwell til Sky News.

Nå har det dukket opp en 21 år gammel kvinne på TikTok. Hun er polsk, og ifølge ukebladet Se og Hør melder kvinnen i en rekke videoer at hun er Madeleine McCann.

https://www.instagram.com/p/Co0Ed_jNlvv/

21-åringen går under navnet @iammadeleinemccann på Instagram, og har delt en rekke videoer og bilder med det hun selv mener er likhetstrekk mellom seg og forvunnede McCann, blant annet er hun opptatt av at hun har den samme unike irisen på sitt høyre øye.

På kort tid har hun fått over 800.000 følgere på kontoen.

Hun sier at hun ikke husker stort fra barndommen sin, og at spor som fødselsattest ikke er å finne noen steder. Se og Hør skriver at 21-åringen også skal ha oppsøkt politiet da hun begynte å fatte mistanke, men de skal ikke ha trodd henne, hevder hun.

https://www.instagram.com/p/CowjeNZtMf3/

Ifølge Wandelt har McCanns foreldre, Kate og Gerry, gått med på å ta en DNA-test.

Dette er imidlertid ikke bekreftet, verken av McCann-familien eller politiet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com