lørdag, juni 12, 2021

Popstjernen var i ferd med å dø forrige nyttårsaften – Nå advarer hun alle kvinner

Mest lest nå

Nyttårsaften skal være en kveld hvor man hygger seg, feirer det gamle året og ønsker det nye velkommen. Men for den danske popstjernen, Sandra Monique, endte dagen nesten med døden.

Den tidligere Melodi Grand Prix deltakeren forteller på Facebook hva som skjedde etter at hun fikk dop i drinken sin.

Foto: Facebook


«Jeg vil gjerne advare ALLE jenter. Stol ALDRI på noen. I går gikk det dessverre ut over meg. Jeg falt om på en nyttårsfest, kvelden hadde ellers vært meget bra. Jeg ble hentet av en ambulanse og kjørt til sykehuset. Her testet de meg og fant 14 forskjellige stoffer i kroppen min. Det skyldes sannsynligvis at noen hadde puttet piller i min siste drink denne kvelden. 

De fant blant annet LSD, MDMA, KOKAIN, AMFETAMIN, ME, Med flere. Organene mine stengte ned og de neste 6 timene fikk kroppen min alvorlige kramper hvert femte minutt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at noe slikt kunne skje meg.

Jeg er en glad jente som aldri har brukt stoff før – det er så fjernt fra meg. Så tenk deg å våkne til et slikt sjokk med 10 leger rundt deg, du har bare lyst til å skrike, men kroppen lar deg ikke. Dette ønsker jeg ikke for min verste fiende.

PASS PÅ DRINKENE NÅR DERE ER UTE. Slik som dette MÅ IKKE skje.»

Det er lett for å tenke at slik aldri vil skje med deg selv. Men akkurat slik tenkte Sandra også. La hennes erfaring være en lærdom for oss andre. Del oppfordringen hennes videre!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter