Forsiden Historier fra livet Popstjernen var i ferd med å dø forrige nyttårsaften - Nå advarer...

Popstjernen var i ferd med å dø forrige nyttårsaften – Nå advarer hun ALLE kvinner mot dette

Nyttårsaften skal være en kveld hvor man hygger seg, feirer det gamle året og ønsker det nye velkommen. Men for den danske popstjenen, Sandra Monique, endte dagen nesten med døden.

Den tidligere Melodi Grand Prix deltakeren forteller på Facebook hva som skjedde etter at hun fikk dop i drinken sin.

Foto: Facebook

«Jeg vil gjerne advare ALLE jenter. Stol ALDRI på noen. I går gikk det dessverre ut over meg. Jeg falt om på en nyttårsfest, kvelden hadde ellers vært meget bra. Jeg ble hentet av en ambulanse og kjørt til sykehuset. Her testet de meg og fant 14 forskjellige stoffer i kroppen min. Det skyldes sannsynligvis at noen hadde puttet piller i min siste drink denne kvelden. 

De fant blant annet LSD, MDMA, KOKAIN, AMFETAMIN, ME, Med flere. Organene mine stengte ned og de neste 6 timene fikk kroppen min alvorlige kramper hvert femte minutt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at noe slikt kunne skje meg.

Jeg er en glad jente som aldri har brukt stoff før – det er så fjernt fra meg. Så tenk deg å våkne til et slikt sjokk med 10 leger rundt deg, du har bare lyst til å skrike, men kroppen lar deg ikke. Dette ønsker jeg ikke for min verste fiende.

PASS PÅ DRINKENE NÅR DERE ER UTE. Slik som dette MÅ IKKE skje.»

Det er lett for å tenke at slik aldri vil skje med deg selv. Men akkurat slik tenkte Sandra også. La hennes erfaring være en lærdom for oss andre. Del oppfordringen hennes videre!

LES OGSÅ
Seksåringen ringte 911 fordi han var ensom. Politiet håndterte det på en helt spesiell måte
Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet