Hjem Historier fra livet Postbudet mistenker at noe er galt – bryter opp døren og finner 94-åring på gulvet

Postbudet mistenker at noe er galt – bryter opp døren og finner 94-åring på gulvet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Josh Hefta er et postbud som bryr seg litt ekstra om menneskene han daglig leverer post til.

I en årrekke har postbudet fra i Nord-Dakota, USA, kjørt den samme postruten. Han begynner derfor å ha god kjennskap til mange av menneskene han leverer til.

En av postkundene som Josh har blitt kjent med gjennom årene er 94-år gamle Alice Paschke. Josh visste at Alice ikke var særlig god til bens lenger, og gjør derfor en ekstra innsats ved å plassere posten på trappen hennes, slik at hun skal slippe å gå helt til postkassen.

En dag, i januar i år, mens han var på sin vanlige rute, la Josh merke til at noe ikke stemte helt da han kom til Alice.

Vanligvis ville Alice stå ved huset sitt når postbudet kom. Hun elsket å slå av en liten prat. For 94-åringen som bor alene ble visitten til postbudet noe hun gledet seg til. Noen ganger ville hun tilby Josh noe å spise eller drikke. De to dannet et bånd, kan man si.

Den siste tiden hadde Alice blitt mer og mer skrøpelig til bens. Hun sto ikke lenger utenfor huset da Josh kom. Han hadde derfor begynt å gå til døren hennes og banke på. Men denne dagen var det ingen som åpnet døren når han banket.

Han ble bekymret da Alice alltid var hjemme. Hvor kunne hun være? Han fortsatte å banke. Til slutt hørte han en svak stemme som ropte om hjelp.

Postbudet Josh. Foto: Youtube

Sparket opp døren

Josh visste at han måtte handle raskt. Døren var låst, så han sparket den opp. Da han gikk inn, fant han Alice på gulvet. Hun forklarte at hun hadde ramlet dagen før og ikke hadde klart å komme opp igjen. Den stakkars kvinnen hadde ligget der i 20 timer. Hun visste at hennes eneste håp ville være når Josh kom og banket på døra hennes, som alltid. Så der lå hun hjelpeløs på gulvet, og ventet på helten sin.

«Jeg sa, kom inn, jeg trenger hjelp. Han reddet livet mitt, og det er en sann historie,» forteller hun til nyhetskanalen WDAZ 8.

«Resten av livet mitt, så lenge minnet mitt fungerer, kommer jeg til å huske det.»

Alice. Foto: Youtube

Sannsynligvis reddet Josh livet til Alice den dagen. Den dedikerte postbudet har siden mottatt hyllest og anerkjennelse for den gode gjerningen sin.

Alice har siden flyttet til et sykehjem. Hun er ikke lenger på Joshs rute. Det har imidlertid ikke stoppet de to fra å treffe hverandre.

«Nå er det ikke lenger han som kommer for å treffe meg, nå drar jeg for å se han,» sier Alice.

Josh er en ekte hverdagshelt og fortjener all anerkjennelse han har fått. Verden trenger flere mennesker som ham!

Del gjerne denne historien for å hedre omsorgsfulle mennesker over hele verden som går den ekstra milen for et annet menneske!

LES OGSÅ: Huseieren droppet leien for alenemoren. Så fyller han verandaen hennes med matvarer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com