torsdag, juli 29, 2021

Postmannen oppsøker nabolagets ‘farligste’ hund – Vet ikke at han blir filmet

Mest lest nå

Her er en påminnelse om at du aldri skal dømme en bok etter omslaget.

Kyza er en 9 måneder gammel tysk Schäferhund. Hans eier, Michael, forteller at Kyza alltid blir sett på som en farlig hund, en hund man må passe seg for. Kyza er ikke en hund som bjeffer på mennesker, så Michael mener at han er fordømt på grunn av sin skremmende størrelse og rase.

Nylig gikk Kyza rundt i bakgården ved familiens hjem i New Zealand. Eieren sørget for at kameraet på telefonen rullet da postmannen, Steve, kom forbi på sykkelen sin.


Michael visste hva som ville skje. For hver eneste dag stopper postmannen for å hilse på Kyza. Regn eller sol, Steve stopper ved Michaels hus, hopper av sykkelen, og gir hunden en vennlig klem og litt kos. Kyza, som får se i videoklippet nedenfor, elsker disse dyrebare øyeblikkene med Steve og viser at han ikke er så skummel som folkene i hans nabolag tenker.

Michaels skjulte kameraklipp av Steve og Kyza har spredd seg i sosiale medier som et virus. Det rørende øyeblikket mellom en postmann og en snill men veldig misforstått hund har virkelig truffet en nerve hos folk.

Nyt dette virkelig vakre øyeblikket, og DEL det med vennene dine på Facebook!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter