Hjem Historier fra livet Pottetrening ikke etter planen: Brannvesenet måtte redde toåringen ut av toalettringen

Pottetrening ikke etter planen: Brannvesenet måtte redde toåringen ut av toalettringen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er ofte litt klabb og babb når barna skal pottetrenes. Men sjelden er det vel så dramatisk at brannvesenet må komme til unnsetning.

To år gamle Harper fra North Tyneside i Storbritannia får neppe prøve seg på potta igjen uten bevoktning med det aller første. Sist det skjedde måtte brannvesenet komme å få den oppfinnsomme smårollingen løs fra toalettsetet.

Harper har nemlig et toalettsete tilpasset barn, slik at også små skrotter skal kunne sitte på toalettet uten å falle i. Men i et ubevoktet øyeblikk inspiserte to-åringen dette toalettsetet litt for grundig, og mamma Kay hørte et bekymret rop fra badet.

At barnet var i trøbbel, kunne høres på tonefallet, men selv om småbarnsforeldre ofte føler de har sett det meste spørs det om mamma Kay var forberedt på synet som møtte henne da hun hørte

«Mamma, jeg sitter fast»

Toåringen hadde tredd pottesetet over hodet. Og det ville ikke av igjen. Uansett hvor mye moren og Harpers storesøster forsøkte, så satt toåringen fast, med pottesetet tredd rundt hodet.

Talk about down in the dumps! 🚽🚒Little Harper found herself in a spot of bother recently after our firefighters had to…

Posted by Tyne and Wear Fire and Rescue Service on Thursday, November 3, 2022

Brann- og redningstjenesten i Tyne og Wear melder på Facebook at de var istand til å få setet av hodet på det lille barnet ved hjelp av spesialverktøy.

Som de sier i innlegget: «Snakk om dritt».

Toåringen og mamma Kay hadde gjort sitt beste på pottetrening, men alt det harde arbeidet gikk nesten i vasken forrige uke.

– Barnet var en absolutt superstjerne, siden hun måtte holde seg veldig stille og rolig mens vi gjorde jobben vår, sier brannvesenet i innlegget.

Og mamma Kay har vært full av lovord om kveldens helter:

– Det var strålende å se hvor raskt de hjalp oss med å få den av, Harper ga brannmannen en stor klem når han var ferdig, sier hun ifølge Brann- og redningstjenestens Facebook-innlegg.

Til Sky News, som også har omtalt saken, forteller mamma Kay at Harpers søsken kunne beundre blålysene på brannbilen, mens Harper ble satt fri.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com