in

Presten ber ekteparet om å bøye hodene i bønn – da hører bruden en kjent stemme

Foto: Youtube

Brittany Yost gledet seg naturligvis til å gifte seg med kjæresten, Jordan.

Men samtidig som 23-åringen fra West Virginia gledet seg til den store dagen, visste hun også at hun ville mangle noen.

Bestefaren hennes Ronald Adkins var en respektert pastor. Nettstedet Little Things forteller at planen var at han skulle forrette i både Brittanys og søsterens bryllup. Men dessverre døde Ronald i 2015, kort tid etter at han hadde forrettet i bryllupet til Brittanys søster.


Jordan fridde en uke senere. Brittany sa ja, men hun visste samtidig at den store drømmen hennes om å la bestefar Ronald forrette i bryllupet hennes ikke lenger var mulig.

Imidlertid har familien til Brittany planlagt en stor hemmelighet for å gi henne drømmebryllupet. Brittany kjenner ikke til det som skal skje.

I videoen nedenfor står Brittany og Jordan ved alteret mens presten ber alle bøye hodet i bønn. Og det er da Brittany innser at familien hennes har planlagt en stor hemmelighet bak ryggen hennes.

Selv om Ronald ikke kan være der selv, hører Brittany plutselig en kjent stemme over høyttaleren. Det er bestefaren hennes, Ronald.

Familien kjente Brittanys inderlige ønske om at bestefar Ronald skulle forrette i bryllupet hennes, og at hun kjente på et ekstra savn denne dagen. Dermed hadde de i all hemmelighet satt seg ned med lydsporet fra videoen av Ronalds tale i søsterens bryllup. Ut fra dette hadde familien hennes klart å sette sammen biter og deler av talen som ble tatt opp i søsterens bryllup. Dermed kunne bestefar Ronald, ved hjelp av litt moderne teknologi, være til stedet i Brittanys bryllup.

Da stemmen hans kom over høyttaleren var det ikke et tørt øye i rommet, Til og med fotografen sa at hun skalv av alle følelsene.

Se det vakre øyeblikket i videoen under:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik tar superstjernen igjen når han treffer plageåndene som mobbet ham i skoleårene

Autistisk jente (5) ser en brud og er overbevist om at hun møter Askepott