in

Presten hevder han fikk denne beskjeden under en nær-døden-opplevelse

skjermbilde: Youtube

I YouTube-kanalen Destiny Image snakker Sid Roth med studiogjestene sine om overnaturlige opplevelser.

En av gjestene han har hatt på besøk opp gjennom årene er Gary Wood. Da han som tenåring kom i en bilulykke, var han død i 20 minutter. Lik mange andre som har hatt nær døden-opplevelser, kunne Wood fortelle om lys og gjensyn med andre døde.

Men i Woods fortelling om opplevelser forteller han også om et møte med Jesus.


Kolliderte på lille julaften

Ulykken skjedde da Gary Wood og søsteren Sue var på vei hjem lille julaften 1966. Han var da 18 år gammel, mens søsteren Sue var 16. Det var Gary som kjørte. De to søsnknene satt og sang med til julesangene på radioen. Plutselig gjorde søsteren han oppmerksom på en bil som sto ulovlig parkert i veibanen. Men det var for sent – Gary rakk ikke å svinge unna og bilen med de to ungdommene braste rett inn i den parkerte bilen.

Mens søsteren mirakuløst nok slapp fra ulykken nesten uten en eneste skramme, var det langt mer alvorlig for Gary.

Ambulansen kom til ulykkes-stedet og erklærte Gary død. Selv forteller Gary at han først husket vanvittige smerter, men så ble smertene borte.

– Å dø er akkurat som å ta av deg klærne dine og legge dem til side, sier han i intervjuet som også er omtalt av den britiske avisa Daily Mail.

Steg opp til himmelen

Selv nå, mer enn 50 år etter, husker han godt hvordan det var å stige opp til himmelen. Akkurat som mange andre som har hatt nær døden-opplevelser, forteller han at han så hele livet sitt passere som en film.

– Deretter ble jeg dratt opp i en enorm traktformet sky som ble lysere og lysere, forteller Wood.

Han legger til at det var fredfylt og at han kjente en ro. Skyen åpnet seg og Wood forteller at han så et gyllent sted. Himmelen.

En enorm engel tok imot ham, og han sto foran en enorm port.

– Engelen hadde et sverd og han hadde vakkert hår i gullfarge. Og inne i byen som lå foran meg var det en engel som holdt noen bøker, forklarer han.

Møtte en død venn

En venn som hadde dødd i en ulykke noen år før tok imot Gary, og førte han rundt i himmelen.

– Rundt 500 meter fra Guds tronsal var en dør merket med «Uavhentede velsignelser».Da jeg åpnet døren, så jeg til min forbauselse bena henge der fra veggen, ekte ben. Hver del av ens anatomi var der i det rommet, og folk har spurte meg: «Hvorfor trenger man et slikt sted?» Det er fordi Gud har en reservedel når Gud gjør et mirakel, forteller mannen som fikk livet sitt totalt endret av opplevelsen

Fikk oppdrag av Jesus

Wood sier også at han møtte Jesus, og fikk et oppdrag fra ham: Det var å returnere til livet og fortelle folk at himmelen fins.

Jesus ba meg gi et spesifikt budskap: Han sa en ånd av gjenopprettelse som vil råde over hele landet, det vil være undervisning og vekt på bønn.

I videoen sier han også at han fikk vite at ti ting måtte skje før Jesus kunne komme tilbake til jorda.

– Hvor mange av de tingene har hendt, spør programlederen Sid Roth.

– Alle sammen, svarer Wood.

Kristi gjenkomst i hans levetid

Han sier også at han ble fortalt at Jesus ville komme tilbake i hans levetid. Det skjedde ikke. Ifølge nettstedet til minne om Gary Wood døde han i 2017.

Gary ble vekket til liv igjen. Han skrev boken «A Place Called Heaven», og har også viet livet sitt til prestegjerningen.  

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sjokkbeskjed for kvinnen som hevder hun er Madeleine McCann: En prøve er viktigere for henne nå enn DNA-prøvene

«Annika» fra Pippi-filmene: – Vi som var stjernene fikk knapt noe