Hjem Kjendisnytt Prins Andrew og Sarah Ferguson deler ut frukt og grønnsaker fra hagen sin til familier som sliter

Prins Andrew og Sarah Ferguson deler ut frukt og grønnsaker fra hagen sin til familier som sliter

Del
X

Prins Andrew og Sarah Ferguson har inngått et samarbeid med en veldedig organisasjon i Winsor hvor de bor. Paret donerer frukt og grønnsaker fra hagen på eiendommen sin til familier som sliter.

Den britiske avisen the Mirror skriver at en lokal veldedig organisasjon får frukten og grønnsakene fra Windsors Royal Lodge, som er hjemmet hertugen av York deler med sin ekskone Sarah Ferguson.

Gartneren deres Kevin har de siste seks månedene kommet med den ene leveransen etter den andre til veldedighetsvognene på Windsor Foodshare, en lokal matstasjon.

– Sarah kaller det deres «magiske hage» og har konstant oppmuntret Kevin. Det blir produsert så mye at det er til overs til folk som trenger det hver uke, sier en kilde til avisa.

Kevin tar med seg overskuddet av avlingene til en lokal kirke der frivillige fordeler donasjonene.

De frivillige initiativet la ut et bilde av Kevin på Facebook-siden med en takkemelding som lød «Takk Kevin, takk prins Andrew, takk Sarah Ferguson. Vi er glade for å motta deres støtte. Hvis noen andre kan hjelpe oss å mate 130 mennesker i løpet av en uke i Windsor, gi oss beskjed!»

Innbyggere som sliter med å få endene til å møtes får utdelt en kupong slik at de kan hente en kasse med produkter i uken.

Andrew og Sarah skilte seg i 1996, men forblir bestevenner og bor i separate fløyer i huset Royal Lodge som tilhører Windsor Castles 4500 mål store eiendom.

I januar ble hertugen fratatt kongelige og militære titler etter påstander om seksuelle overgrep fra ofre for hans pedofile venn, den avdøde amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein.

Virginia Giuffre, som har anklaget Andrew for overgrep, trakk imidlertid forrige uke saken hun hadde reist mot den amerikanske advokaten Alan Dershowitz. Ifølge Daily Mail sa at hun «kan ha gjort en feil» da hun anklaget ham for seksuelle overgrep. Dette har gitt Andrew nytt håp.

Andrew betalte Giuffre 12 millioner pund i et forlik i en sivil sak der hun anklaget ham for seksuelle overgrep. Han har selv konsekvent og på det sterkeste avvist påstandene.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com