Hjem Kjendisnytt Prins Charles’ emosjonelle møte med barnebarna

Prins Charles’ emosjonelle møte med barnebarna

Da prins Harry, Meghan Markle og barna nylig var i Storbritannia for å feire Dronningens 70 år på tronen fikk prins Charles hilse på sitt yngste barnebarn for aller første gang.

Det er en kjent sak at prinsen av Wales elsker å være bestefar og svært gjerne tilbringer tid sammen med barnebarna sine. Og når han er sammen med dem er det en helt annen side av tronarvingen som kommer frem.

Nylig kunne vi se at barnebarna også ser ut til å være svært begeistret for bestefaren. Under jubileumsparaden kunne publikum se prins Louis smyge seg opp i fanget til prins Charles.

Nylig kunne prinsen av Wales endelig også få møte sitt yngste barnebarn, Lilibet. Da prins Harry hadde med kone og barn var det ifølge Mirror et «veldig følelsesladet» første møte mellom tronarvingen og Lilibeth.

Prins Charles fikk møte ettåringen og fikk også gleden av et hyggelig gjensyn med sitt tre år gamle barnebarn Archie.

Både Charles og kona Camilla, hertuginnen av Cornwall, ble sagt å være «helt begeistret» over å se Harry og Meghan og barna deres da kom på besøk fra California for jubileumsfeiringen.

Etter at Harry valgte å trekke seg fra arbeidet som kongelig i 2020 har han hatt et trøblete forhold til prins Charles, og har flere ganger fortalt hvordan han følte seg sviktet av familien. På et tidspunkt sluttet prins Charles å ta telefonen når sønnen ringte.

I forkant av Dronningens jubileum skal en  ikke navngitt kilde ha fortalt til  Daily Mail at prins Harry har rukket ut en hånd til faren for å ha «vennlige videosamtaler».

Harry og Meghan tilbragte mye tid sammen med familiemedlemmer under jubileet, men hadde en tilbaketrukket og knapt synlig offentlig rolle under begivenhetene.

De feiret imidlertid datteren Lilibets aller første fødselsdag på Frogmore Cottage i Windsor, der både Lilibet og deres tre år gamle sønn Archie fikk hilse på mange av barna til de britiske kongelige.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com