søndag, februar 28, 2021

Prins Charles er rasende på Meghan og sønnene

Mest lest nå

Dokumentaren om prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) har fått mye oppmerksomhet i det siste. Så mye, at ingen har fått med seg at  prins Charles også har fått laget en dokumentar om seg selv. Det liker han svært dårlig.

I dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey», kommer seerne tett på Harry og Meghan. De snakker om mange personlige ting, blant annet sin mentale helse, og hvordan det har vært å leve med all oppmerksomheten de har fått etter at de giftet seg i fjor.

I tillegg har det florert mange rykter om forholdet mellom de to prinsene, Harry og storebroren William (37). Ryktene går ut på at de krangler mye, og prins Harrys ord om at «de to er på ulike stadier i livet», har satt fart på ryktene. Det skriver Se og Hør.


Ingen legger merke til Charles

Og mens folk har vært opptatt med de to prinsene og Meghan, er det ingen som har lagt merke til at prins Charles (70) også har kommet med en dokumentar.

LES MER: Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp: «Skulle ønske jeg kunne være i dåpen»

«Prinsen av Wales er veldig travel om dagen med sin reise i Japan, som inkluderer et besøk med rugbylaget fra Wales. Men poenget er at alt dette rotet har undergravet det arbeidet han gjør, akkurat som det tok all oppmerksomheten fra prins William og hertuginne Kates arbeid i Pakistan nylig», forteller en kilde, ifølge The Sun.

«Å gjøre det mot broren din er en ting, men å gjøre det mot faren din er noe helt annet», sier kilden videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HRH Camilla Princess Of Wales (@duchesscamillateam)

Den betydde mye for han

Prins Charles skal nå være rasende på sine to sønner for at de tar oppmerksomheten fra hans dokumentar – «Prince Charles: Inside the Dutchy of Cornwall».Prins Charles har fått laget dokumentaren selv, og den handler om hans liv og det arbeidet han gjør som kongelig.

«Dette er en dokumentar om hans livs arbeid, og den betydde virkelig mye for ham. Den har blitt fullstendig ignorert, alt fordi disse to tror de har funnet opp hjulet», sier kilden.

LES MER: Se Meghan og Harrys hyllest til Diana i bakgrunnen av morsdags-bildet

LES MER: Meghan og Harry med rørende gest til Diana etter sønnens fødsel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter