Hjem Kjendisnytt Prins Charles har testet positivt for koronavirus – slik går det med han nå

Prins Charles har testet positivt for koronavirus – slik går det med han nå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det melder prins Charles (71) stab ved Clarence House i London. Charles skal ha milde symptomer foreløpig, og han er ifølge staben ved god helse.

Etter råd fra hoffets lege, har nå prins Charles gått i isolasjon i Skottland sammen med sin ektefelle Camilla (72), hertuginnen av Cornwall. Camilla har også blitt testet for koronaviruset, og hun har testet negativt. Det skriver BBC.

Testene ble tatt av det offentlige helsevesenet (NHS) i Aberdeenshire nordøst i Skottland, og prinsen skal ha hatt alle symptomene på korona, og møtte derfor kriteriene for å bli testet.

Umulig å finne smittekilden

I meldingen fra prinsens stab, kommer det frem at det ikke er mulig å fastslå hvem prinsen kan ha blitt smittet av, siden han har utført en rekke offentlige plikter den siste tiden og møtt mange mennesker.

Statsminister Boris Johnson har tidligere bedt landets samfunnstopper om å holde seg mest mulig beskyttet og helst gå i isolasjon de neste 12 ukene. Anbefalingen gikk også ut til prins Charles som er arveprins i Storbritannia.

Møtte dronningen

Prins Charles siste offentlige opptreden var 12. mars. Siden da har han jobbet hjemmefra. Men prinsen har hatt flere private møter med familiemedlemmer og andre nære forbindelser. Men alle har tatt forholdsregler og fulgt gjeldende smitteverntiltak.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Prins Charles har drabbats av coronaviruset och har insjuknat i covid-19. Det bekräftat det brittiska hovet nu på förmiddagen. Prinsen har milda symtom och har jobbat hemifrån de senaste dagarna. Han befinner sig i karantän i Skottland. Även Camilla har testats men provet var negativt. 👑 Många har ju oroat sig efter att furst Albert av Monaco blev sjuk. Han och prins Charles var på samma officiella evenemang nyligen. Men det är ju omöjligt att svara på när och hur prinsen blev smittad. En stor del av kungligheternas jobb är ju att träffa människor. Och så har det till viss del varit även om brittiska hovet vidtagit åtgärder för att minska risken för smitta. 👑 Drottning Elizabeth befinner sig i frivillig karantän på Windsor Castle efter att en av hennes anställda på Buckingham Palace insjuknade. Hon är 93 år gammal och tillhör definitivt riskgruppen.

Et innlegg delt av Kungligt med Jenny (@kungligtmedjenny)


Ifølge Buckingham Palace, så prins Charles sin mor, dronning Elizabeth sist den 12. mars. Men slottet melder at dronningen er ved god helse. Det vites ikke om hun har blitt testet for korona, og hva en eventuell test viser.

Passer på helsen sin

Slottet skriver videre at dronningen følger alle rådene for å passe på helsen sin.

Elizabeth har nådd den respektable alder av 93 år. 21. april, fyller hun 94. Hun er derfor i risikogruppen for koronaviruset. Dronningen er gift med prins Philip som fyller 99 år i sommer.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com