Hjem Kjendisnytt Prins Charles sluttet å ta telefonen når Harry ringte

Prins Charles sluttet å ta telefonen når Harry ringte

Del
X

I skandaleintervjuet ned Oprah Winfrey forteller prins Harry at faren på et tidspunkt sluttet å ta telefonen når han ringte.

Da prins Harry og hertuginne Meghan fortalte sin versjon av hvorfor de valgte å trekke seg fra pliktene i kongehuset kom prinsen med flengende kritikk til en rekke familiemedlemmer, også prins Charles.

Han hevder blant annet at faren for å slutte å svare ham på telefonen etter at de forlot Storbritannia.

Sky News skriver at Harry hadde tre telefonsamtaler med bestemoren mens de var i Canada, og to samtaler med faren før han sluttet å ta telefonen.

Metro.co.uk skriver at Harry sa at han ble bedt om å sette planene sine om å trekke seg tilbake fra kongehuset på papiret i stedet for.

På spørsmål om det var bygget broer med prins Charles, sa han «Jeg føler meg veldig sviktet fordi han [prins Charles] har vært gjennom noe lignende. Han vet hvordan smerte føles, og Archie er barnebarnet hans.» Han gir likevel uttrykk for at han håper forholdet vil bedres.

I intervjuet er Harry klar på at han har et godt forhold til bestemoren, dronning Elizabeth, som han har dyp respekt for. Han og broren, prins William, holder derimot avstand til hverandre om dagen, skriver Dagbladet.

Harry forteller også at han ble finansielt avskåret fra kongefamilien da de trakk seg tilbake.

– Jeg hadde det min mor etterlot til meg, og uten det hadde jeg ikke hatt anledning til å gjøre dette, sier Harry ifølge Insider.

Diana etterlot 6,5 millioner pund til hver av sønnene sine, som skulle stå i et fond til de fylte 30.

Prins Harry var tydelig på at han ikke ville ha brutt med kongehuset om han hadde følt at han og Meghan fikk støtte og hjelp til å håndtere situasjonen.

– Jeg var desperat, sier han om tiden da han oppdaget at Meghan ikke hadde det bra, og forteller at hans største frykt var at «historien skulle gjenta seg selv».

Harry viser til sin mor Diana, som skilte seg fra prins Charles i august 1996 og ga avkall på tittelen sin. Året etter døde hun i en bilulykke i Paris.

LES OGSÅ:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com