torsdag, september 23, 2021

Prins George fyller 8 år. Det nye bildet får mange til å reagere: – Han er jo prikk lik!

Mest lest nå

Prins William og hertuginne Kate delte et nytt bilde i anledning sønnens 8-årsdag.

Prins William og hertuginne Kate har delt et nytt portrett av sitt eldste barn i forbindelse med hans åttende bursdag. I det nye bildet er George kledd i en stripete marineblå og oransje polo med matchende shorts og et strålende smil. Portrettet ble tatt av hertuginnen av Cambridge selv, som ofte tar og deler bilder av barna sine på sosiale medier.

Han er jo prikk lik!

Og det nye bildet av prinsen har fått enormt med reaksjoner. Nesten en million mennesker har likt portrettet, og tusenvis av kommentarer strømmer inn. De fleste ønsker nok naturlig nok å gratulere George med dagen, men svært mange kommenterer en vesentlig ting med bildet; han er jo så lik sin far!


– Han er jo prikk lik William, skriver en.

Og tusenvis av andre av de som kommenterer er enig.

Prins George har gjort flere offentlige opptredener med foreldrene de siste ukene. Senest dukket den unge prinsen opp sammen med foreldrene sine under to fotballkamper i EM tidligere denne måneden.

Prins George stilte da i dress og slips som matchet farens. Småsøsknene, prinsesse Charlotte og prins Louis, var trolig hjemme, skriver Daily Mail. Mamma Kate vakte oppsikt i en rød Zara-blazer.

Den lille prinsen har lenge vært opptatt av fotball. Han var på sin første kamp i 2019, da faren tok han med for å se Aston Villa spille mot Norwich City. Og på femårsdagen samme året, poserte han på bursdagsbildene i en fotballtrøye fra det engelske landslaget. Både da han fylte seks og sju år hadde bursdagsbesøkene fotball-tema. Han skal visstnok også spille på et lokalt knøttelag.

Under nasjonalsangen sto George pent opp sammen med foreldrene, og skal ifølge Hello Magazine ha sunget og plystret sangen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter