Hjem Fremhevet Prins Harry avslører: Hjertet ble knust etter å ha mistet «sitt evige hjem»

Prins Harry avslører: Hjertet ble knust etter å ha mistet «sitt evige hjem»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Frogmore Cottage, som ligger på Windsor Castle-området, var en gang hjemmet til prins Harry og Meghan Markle.

Det sjarmerende huset ble gitt i gave av dronning Elizabeth II etter parets bryllup i 2018, og ble raskt et symbol på deres nye liv sammen som en del av kongefamilien. Men lykken var kortvarig, og i dag bærer prins Harry på et knust hjerte over å ha mistet det han håpet skulle være deres «evige hjem».

Fra drømmehjem til kort opphold

I 2019 flyttet hertugen og hertuginnen av Sussex inn i Frogmore Cottage etter å ha gjennomført omfattende renoveringer. Huset, med sine fem soverom, skulle være deres trygge tilfluktssted. Men ved utgangen av året annonserte de sin beslutning om å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter, og i 2020 forlot de huset og flyttet til Canada, og senere til Montecito, California.

Frogmore House. Foto: Wikipedia

En bittersøt avskjed

I sin memoarbok «Spare» beskriver prins Harry hvor trist det var å innse at Frogmore Cottage aldri ville bli deres permanente hjem. Han reflekterer over en samtale med prins Charles og prins William etter begravelsen til bestefaren, prins Philip. Mens han ventet på dem i huset, slo det ham at stedet som en gang skulle være hans «evige hjem» bare ble nok et kort stopp på livets reise.

«Dette skulle en gang være mitt forever home. I stedet viste det seg å være nok et kort opphold,» skriver han.

Etter deres avgjørelse om å forlate kongefamilien, kom den endelige beskjeden i mars 2023. Kong Charles ba Meghan og Harry om å fraflytte Frogmore Cottage.

I juni samme år leverte paret tilbake nøklene, og deres gjenværende eiendeler ble sendt til California. Dette markerte også starten på prins Harrys offisielle residens i USA.

Harry og Meghan på kjøkkenet i Frogmore House.

Historien om Frogmore Cottage er et tydelig tegn på de store omveltningene prins Harry og Meghan har opplevd de siste årene. Boligen, som en gang representerte håp og en ny begynnelse, endte opp som et kapittel de måtte lukke.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com