lørdag, april 17, 2021

Prins Harry filmer hemmelig prosjekt i L.A.

Mest lest nå

Prins Harry er observert på et hemmelig filmprosjekt i Los Angeles, USA, sammen med den britiske skuespilleren og komikeren James Corden.

Hertugen av Sussex, prins Harry, er ifølge Hello Magazine observert i toppetasjen av en dobbeldekker-buss. Han skal angivelig filme et hemmelig prosjekt sammen med den britiske komikeren og skuespilleren James Corden.

De to satt oppe i en åpen dobbeldekker-buss, og var omgitt av tre filmfotografer da bussen kjørte ut av studioområdet til CBS i Los Angeles.


Faksimile: Instagram

I følge TMZ hadde gruppen også selskap av en politi-eskorte.

Mediene skriver at prins Harry virket komfortabel foran kameraene, og lo og tullet med Corden. De to har vært nære venner i mange år, og James Corden var også blant gjestene i bryllupet da Harry og Meghan giftet seg i 2018.

Det er uklart om filmingen var i forbindelse med den gullkandede avtalen Harry og Meghan har med strømmegiganten Netflix-, eller om det er en del av James Cordenes populære «The Late Late Show».

Corden har hatt en rekke kjente gjester i showets «Carpool Karaoke»-innslag, blant annet Michelle Obama, Adele, Elton John og Madonna.

Seks måneder etter at Harry og Meghan kom med den kontroversielle meldingen om at de ville bli økonomisk uavhengige og derfor ville trekke seg tilbake fra kongelige plikter, kom nyheten om at de hadde signert en avtale med Netflix.

Verdien på avtalen er ifølge The New York Times ikke kjent. Kilder som har vært involvert i diskusjonene mellom hertugparet og strømmegiganten har uttalt at de var interessert i en avtale til rundt 100 millioner dollar. Om det har lyktes hertugparet er ukjent, men de har forpliktet seg til å lage dokumentarer, dokuserier, featurefilmer og barneprogrammer over en periode på flere år.

RELATERT:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter