in

Prins Harry «har ikke stor respekt» for hertuginnen av Cornwall, hevder kilde

Prins Harry. Foto: Skjermdump Youtube

Ingrid Seward som er en respektert ekspert på det britiske kongehuset sier at prins Harry ikke skal ha mye til overs for stemoren Camilla, hertuginnen av Cornwall.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail, sier Seward også at Harry ikke skal være noe interessert i å ha noe forhold til henne.

– Jeg tror ikke Harry er interessert i å utvikle et forhold til stemoren sin på dette stadiet i livet, uttalte Ingrid Seward ifølge avisa i Mirrors «Pod Save the Queen»-podcast, en podcast som utelukkende omhandler den britiske kongefamilien.

I denne podcasten har Ingrid Seward, som er redaktør for Majesty Magazine og en av de mest prominente og respekterte forfatterne av bøker om de britiske kongelige, også avslørt hvordan parets forhold gikk surt slik at Harry nå ikke lenger har mange positive følelser igjen for stemoren.

Harry skal nemlig ha blitt svært opprørt over at Camilla vil bli dronning når Charles blir konge.

Ikke så mange varme følelser

Seward forklarte at i utgangspunktet var både prins William og prins Harry veldig glade for å ønske Camilla velkommen inn i familien. Hun sier videre at hertuginnen har holdt seg i bakgrunnen og ikke blandet seg inn i livene til de to unge prinsen.

Men, sier hun, hvor Harrys forhold til Camilla utviklet seg under hans siste besøk i Storbritannia, det er hun usikker på.

– Jeg tror ikke Harry har så mange varme følelser for henne, det kommer og går litt, sier hun.

Ingrids kommentarer kommer etter at prinsesse Dianas biograf Tina Brown hevdet at Harry «ikke tåler» Camilla, og at han kan fordype den vonde riften mellom han selv og kongefamilien ved å «gå etter» henne og prins Charles i hans kommende memoarer.

– Harry kommer ikke til å gå etter dronningen, hun er hellig. Og han vil sannsynligvis heller ikke gå etter Kate, som han er veldig glad i. Men han vil nok lange ut etter Charles og Camilla, og kanskje William, har Tina Brown tidligere uttalt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

En hjemløs mann ber om et kakestykke på bursdagen sin, og en frisør gir ham et helt nytt utseende i tillegg til middag på en restaurant

Dakar-legenden Pål Anders Ullevålseter med klar melding til bilister etter nok en stygg ulykkeshelg