Hjem Kjendisnytt Prins Harry har inngått forlik med tabloidavis

Prins Harry har inngått forlik med tabloidavis

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mail on Sunday anklaget prinsen for å ha snudd ryggen til marinen etter at han trakk seg fra sine kongelige plikter.

Prins Harry har ifølge Evening Standard og flere andre britiske medier inngått forlik etter søksmål mot redaktørene av Mail on Sunday. Dette skriver Dagbladet.

Avisa anklaget prinsen for å ha snudd ryggen til marinen etter at han trakk seg fra sine kongelige plikter, og skrev også at han ikke hadde vært i kontakt med marinen etter at han trakk seg tilbake fra kongelige plikter i fjor.

RELATERT: Prins Harry langer ut mot Silicon Valley – gir sosiale medier skylden for opptøyene i Washington

Prins Harry gikk til søksmål mot avisen og hevdet at han led et stort tap grunnet anklagene, og at han ble personlig fornærmet over at det ble hevdet at han ikke tok rollen sin seriøst.

prins harry

Dagbladet melder at Mail on Sunday i slutten av 2020 trykket en beklagelse til prins Harry, etter at det kom fram at prinsen faktisk hadde vært i kontakt med marinen. Avisen donerte også en sum til idrettsarrangementet Invictus Games Foundation, hvor skadede soldater og krigsveteraner deltar i ulike idretter. Invictus Games Foundation ble lansert av prins Harry i 2014.

RELATERT: – Harry har blitt en skygge av prinsen jeg en gang kjente

Harrys engasjement for Invictus Games ble trukket frem i hans søksmål. Der ble det hevdet at avisartikkelen kunne skade Harrys evne til å hjelpe veteraner, som skal være en hjertesak etter hans lange tjeneste i militæret.

Prins Harry og hertuginne Meghan har ifølge Dagbladet hatt en svært offentlig krig mot Mail on Sunday etter at de trykket et brev fra Meghan til faren.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com