Hjem Kjendisnytt Prins Harry langer ut mot Silicon Valley – gir sosiale medier skylden for opptøyene i Washington

Prins Harry langer ut mot Silicon Valley – gir sosiale medier skylden for opptøyene i Washington

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prins Harry kommer nærmest med en krigserklæring mot tech-gigantene i Silicon Valley, og gir dem blant annet skylden for opptøyene i Washington DC.

I et lengre intervju med Fast Company om sosiale medier erklærte Prins Harry ifølge Daily Mail krig mot Silicon Valley ved å fortelle tech-gigantene at de burde motiveres av «velvære» og ikke bare «økonomiske insentiver».

LES OGSÅ: Kilder: Harry og Meghan angrer ikke på «Megxit» – dette var det Harry drømte om i årevis

prins harry

Harry ble ifølge Daily Mail intervjuet av Fast Company som er et månedlig business-magasin. Artikkelen ble publisert på fredag, men det er uklart når eller hvordan intervjuet fant sted.

Han mener sosiale medier har blitt roten til vold og forvirring, fordi det gjennom disse mediene formidles så mye feilinformasjon.

Blant annet pekte han på sosiale medier som skyldige for det amerikanske Capitol Hill-opprøret i forkant av Donald Trumps avgang som president. Samtidig sier at han og Meghan vil komme tilbake til sosiale medier igjen når det er «riktig for dem».

LES OGSÅ: Meghan ignorerte rådene Camilla ga henne før hun giftet seg med Harry

Prins Harry hevder at han og Meghan mottok ekstrem trakassering gjennom sosiale medier da de giftet seg.

– Det må være ansvar for kollektivt velvære, ikke bare økonomisk insentiv, sier Harry som fortsatte med å si det er vanskelig for ham å forstå hvordan de sosiale mediene kan ta profitt, men unngå ansvar.

LES OGSÅ: – Harry har blitt en skygge av prinsen jeg en gang kjente

Paret har, som vi tidligere har omtalt, valgt å droppe sosiale medier. Det har vært spekulert i at beslutningen kan være økonomisk motivert fordi de blir mindre tilgjengelige uten den, og derfor dyrere.

Etter den kontroversielle exiten fra det britiske kongehuset tjener de millioner på podcaster gjennom Spotify og Netflix- show.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com