lørdag, april 17, 2021

Prins Harry med dokuserie på Netflix: Følger krigsveteraner i paraidrett-konkurransen Invictus Games

Mest lest nå

Prins Harry og hertuginne Meghans produksjonsselskap løfter på sløret rundt hertugparets første Netflix-serie.

I høst ble det kjent at prins Harry og hertuginne Meghan hadde signert en avtale med Netflix. Det ble imidlertid ikke gitt noen detaljer om hva kontrakten innebar.


Flere har spekulert i at det kunne dreie seg om en realityserie, ikke ulik The Kardashians, der man fikk være flue på veggen hjemme hos hertugparet. Det ble imidlertid fort avkreftet.

I en pressemelding fra hertugparets produksjonsselskap, Archewell Productions, opplyses det nå at selskapet skal lage serien «Heart of Invictus» i samarbeid med strømmegiganten Netflix.

Serien skal lanseres i partnerskap med The Invictus Games Foundation, en stiftelse som fremmer idrett for krigsveteraner som har blitt skadet mens de har tjenestegjort. Siden 2014 har The Invictus Games vært en arena som viser frem idretten som en arena for inspirasjon og helbred.

I serien «Heart of Invictus» vil seerne følge flere Invictus Games-konkurrenter fra hele verden mens de forbereder seg til Invictus Games Haag 2020 – som på grunn av pandemien er utsatt til 2022. Seerne møter flere av konkurrentene som forbereder seg til turneringen i en tid der verden er på vei ut av en pandemi.

The Invictus Games har hele tiden vært en hjertesak for prins Harry, som er initiativtaker og beskytter for idrettsarrangementet som samler veteraner fra alle verdensdeler.

Under turneringene som har blitt holdt hvert år siden 2014, frem til pandemien nå utsatte 2020-lekene i to år, har prins Harry hele tiden vært en svært synlig profil.

– Vi er veldig glade for at våre menn og kvinner får muligheten til å skinne i det globale rampelyset på Netflix slik at flere kan bli inspirert av hvilken beslutsomhet og styrke de viser underveis i helbredelsesprosessen, sier CEO Dominic Reid i The Invictus Games Foundation i meldingen.

Serien skal produseres av det Oscar-vinnende stjerneparet, regissør Orlando von Einsiedel og produsent Joanna Natasegara.

– Denne serien vil gi folk over hele verden et innblikk i de rørende og oppløftende historiene til disse konkurrentene som er på vei til Nederland neste år. Dette er Archewell Productions første serie med Netflix, i partnerskap med The Invictus Games Foundation. Jeg kunne jeg ikke være mer opprømt over reisen vi har foran oss, eller mer stolt over Invictus-samfunnet som kontinuerlig inspirerer til global helse, menneskelig potensial og fortsatt tjeneste, sier prins Harry i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Nå skal prins William og prins Harry møtes

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter