Hjem Kjendisnytt Prins Harry og Meghan Markles to barn, Archie og Lilibet, vil få en helt spesiell rolle i den kommende seremonien

Prins Harry og Meghan Markles to barn, Archie og Lilibet, vil få en helt spesiell rolle i den kommende seremonien

Prins Harry og Meghan Markle skal fornye ekteskapsløftene sine. Denne gangen vil parets to barn, Archie og Lilibet Diana, inneha helt spesielle roller når mor og far gjentar at de lover å elske og ære hverandre.

Meghan Markle og prins Harry planlegger å fornye ekteskapsløftene sine i en seremoni i USA. Dette hevder en kilde til magasinet Heat, ifølge avisa The Express. Kilden skal ha uttalt at ekteparet har håpet å holde en slik seremoni helt siden de startet sine nye liv i USA, men pandemien kom i veien.

Meghan og Harry skal ifølge den ikke navngitte kilden også ha vært opptatt av å holde seremonien etter at dronningens platinajubileum var over.

Under seremonien vil det bare være ett familiemedlem tilstede, og det er Meghans mor Doria.

– De ser på ulike lokaler og planlegger hvilken type seremoni de vil ha, samt hvor mange gjester de skal invitere. Meghans mor Doria vil være på listen, men hun vil være det eneste familiemedlemmet, sier kilden.

Videre skal de ha planer om å invitere en håndfull av sine nære amerikanske venner – som Katherine og David Foster, Janina Gavankar, og muligens Priyanka og Nick Jonas.

I tillegg skal også barna ha en sentral rolle. De skal ifølge kilden ha sine egne løfter. Deretter er planen at dette skal ende i en stor familieferie som vil være som en slags bryllupsreise nummer to.

– De er mer forelsket nå enn noen gang, og stolte over alt de har gått gjennom sammen de siste fire årene. Å gjenta løftene er en vakker måte å understreke det på, sier kilden.

Prins Harry og Meghan Markle bor i et luksuriøst herskapshus i Montecito i California, og skal visstnok planlegge å legge den andre bryllupsreisen sin til et landlig sted.

– Jo mer Harry får se av de vakre stedene i USA, som Jackson Hole i Idaho og øyene utenfor kysten av Florida og Maine, jo mer blir han overveldet over hvilket vakkert land dette er og hvordan han har truffet jackpot ved å finne en amerikaner som sin sjelevenn, sier kilden.

[YouPlaySinglePlayer video=»1040,1872,314475″]

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com