tirsdag, februar 18, 2020
Kjendisnytt Prins Harry og Meghans sønn døpes på lørdag –...

Prins Harry og Meghans sønn døpes på lørdag – får kritikk for dåpsplanene

-

Planene rundt dåpen vekker oppsikt, og mange kritiserer paret for hvordan dåpen vil bli gjennomført. Dåpen skal nemlig være privat, uten at offentligheten får ta del i den store begivenheten.

Lille Archie skal døpes i St George’s Chapel på Windsor Castle lørdag. Da vil han få det klingende navnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Gutten skal døpes i en dåpskjole fra 1841, og i døpefonten vil det være vann fra River Jordan. Men stikk imot all tradisjon, får ikke britene følge den store begivenheten på TV.

Meghan og Harry har nemlig bestemt at dåpen av deres skal være privat. Det skriver The Times.

Dronning Elizabeth dropper dåpen

Både prins Charles, hertuginne Camilla, prins William og Kate skal delta i dåpen. Men dronning Elizabeth har andre planer denne lørdagen, og kommer ikke til å delta.

Det er ikke første gang Meghan og Harry får kritikk for sine valg rundt sønnen. De har kun delt to bilder av han på Instagram, og på begge bildene er ansiktet skjermet. Etter fødselen, droppet de den tradisjonelle fotoseansen foran sykehuset, og offentliggjorde i stedet sine egne bilder fra Windsor Castle noen dager senere.

Må velge om de er private eller offentlige

Mange mener paret må velge om de skal være sivile eller offentlige. Meghan og Harry pusset nylig opp sin private bolig Frogmore Cottage for over 30 millioner norske kroner. Penger som skattebetalerne finansierte. Dermed mener mange at paret ikke kan oppdra barnet som en «sivil» borger, og at de ikke kan kreve å få i «pose og sekk».

«De kan ikke få begge deler. Enten er de fullstendig private, betaler for huset sitt selv og går ut av syne. Om ikke bør de følge spillets regler. Folket vil se Archie og fadderne komme til dåpen», sier Penny Juror, som har skrevet flere bøker om de kongelige, til The Times.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...