søndag, februar 28, 2021

Prins Harry overrasker sportsfans i ny video

Mest lest nå

Hertugen av Sussex gledet rugbyfans da han fredag overraskende dukket opp i en video for å snakke om sporten.

I en video på de offiselle sidene for engelsk rugby dukket prins Harry opp hyllet lidenskapen og gleden som sport kan gi, og sa mennesker kan finne trøst i sporten i de isolerte tidene vi lever i.

prins harry

Prinsen er beskytter for Rugby Football Union, og videoen ble ifølge den britiske avisen Express sluppet i forbindelse med sportens 150-års jubileum. (Red. amn. det er to typer rugby – rugby union og rugby league)


– Rugby Union har gledet millioner av mennesker med lag bestående av flotte personligheter og spesielle spillere, sier prins Harry.

Han legger til at mange mennesker i disse isolerte tider finner trøst i lidenskapen og gleden vi opplever gjennom sport.

– Som stolt beskytter av Rugby Football Union feirer jeg 150 år med engelsk rugby sammen med supportere over hele verden, sier han i videoen som deretter fortsetter med å vise høydepunkter fra sportens historie.  

Prins Harry har selv vært en ivrig rugbyspiller. Som skoleelev på Eaton var han huskaptein i sport, og spesielt glad i rugby, skriver det britiske kongehuset på sine nettsider.

I Invictus-lekene som er prins Harrys initiativ er rullestol-rugby en av øvelsene. Her møtes krigsveteraner fra en rekke land og konkurrerer mot hverandre i ulike paraøvelser.  

Prins Harry og Mike Tindall promoterer Invictus Games. Faksimile: YouTube

Prinsesse Annes datter og Harrys kusine, Zara, er gift med den tidligere rugby union-profilen Mike Tindall. Tindall har tidligere stilt opp med Harry i rullestol-rugby og hjulpet til med å promotere prinsens hjertesak, Invictus Games.LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter