onsdag, mars 3, 2021

Prins Harrys nære venn: Han er sønderknust

Mest lest nå

Prins Harrys nære venn, Tom Bradby, hevder prinsen er sønderknust over hvordan forholdet til familien og hjemlandet har utviklet seg.

Etter at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) besluttet at de ville trekke seg tilbake fra kongelige plikter, skal forholdet til den britiske kongefamilien, og spesielt prins William (38) ha surnet.

prins harry

Sistnevnte skal ifølge Se & Hør ha vært lite begeistret over at Harry og kona skulle forlate det kongelige livet. Bladet skriver videre at livet i USA trolig ikke bare har vært rosenrødt for prins Harry.


Påstandene stammer fra podkasten «Love Your Weekend with Alan Titchmarsh», som er gjengitt av blant andre Independent. Her sier journalist og forfatter Tom Bradby at prins Harry er sønderknust over situasjonen med familien.

Les også: Harry og Meghan kommer for å feire med hele kongefamilien

Brady var blant gjestene i bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan.

– Jeg tror Harry er sønderknust av situasjonen med familien, du trenger ikke nødvendigvis å ha kunnskap for å vite det, men jeg tror det er sant, sier Bradby i Podcasten.

Les også: Kilder: Harry og Meghan angrer ikke på «Megxit» – dette var det Harry drømte om i årevis

– Er de ulykkelige i Amerika? Nei, jeg tror de er fornøyde, de tingene de gjør de er ganske begeistret for, men jeg tror de sliter med å finne sin plass i livet – det tror jeg de alle gjør, legger han til.

Etter at paret kunngjorde at de ville trekke seg tilbake fra kongelige plikter har paret gitt opp en rekke privilegier – inkludert bruk av kongelige titler. De har flyttet fra London til Amerika med sønnen Archie, og de har lansert sin egen ideelle organisasjon og podcast, «Archewell».

Les også: Meghan ignorerte rådene Camilla ga henne før hun giftet seg med Harry

I september signerte de også en avtale med Netflix, som antas å være verdt mer enn 100 millioner britiske pund, tilsvarende 1,16 milliarder norske kroner. Oppgavene de to har i forhold til Netflix er å produsere dokumentarer, filmer og barneprogrammer.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter