in

Prins Philip flyttet til hjerteklinikk

prince philip

Hertuginne Camilla forteller at svigerfaren, prins Philip, skal være på bedringens vei.

Dronning Elizabeths 99 år gamle ektemann, prins Philip, har vært på sykehus i flere uker, etter at han pådro seg en infeksjon.

Kongefamilien har hele tiden kommet med beroligende meldinger, og Prins Philip som fyller 100 år i juni skal ha spasert inn på sykehuset uten hjelp da han ble lagt inn.


Onsdag ettermiddag skriver Sky News ifølge Se & Hør at hertuginne Camilla, som er gift med prins Charles, sa at prins Philip er i noe bedring og at kongefamilien krysser fingrene for ham.

Uttalelsene skal ha kommet under hertuginnens besøk på et vaksinesenter i Croydon.

Innleggelsen kom etter råd fra 99-åringens lege. Prins Philip som også skal ha hatt hjerteproblemer før han kom på sykehus er nå forflyttet fra King Edward VII’s Hospital til den nærliggende hjerteklinikken St. Bartholomew’s hospital, 5 kilometer unna. Her skal han være på ubestemt tid for videre testing og observasjon. BBC skriver at han ble operert for en blokkert koronararterie i 2011, men påpeker videre at dette sykehusoppholdet er det lengste noen sinne for Prins Philip som fyller 100 år i juni.

philip

Får ikke besøke ektemannen

Daily Mail skriver at Dronningen, som blir holdt jevnlig oppdatert om ektemannens tilstand, ikke får besøke ham på sykehuset. Dette er fordi besøkende for øyeblikket ikke har adgang til sykehusene bortsett fra i helt spesielle omstendigheter som ved livets slutt. Hun vil derfor trolig ikke få se prins Philip før han bli skrevet ut.

Kongefamilien, inkludert Dronningen, har fortsatt sine offentlige plikter mens prins Philip har vært på sykehuset.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Buckingham Palace undersøker beskyldninger om at Meghan Markle trakasserte staben

hjelmeseth

Odd-Bjørn Hjelmeset ut mot prestasjonsjag: – Voksne må hjelpe barna med å dempe ambisjonene