in

Prins Philip støttet Diana: – Jeg kan ikke forstå at noen ved sine fulle fem kan forlate deg for Camilla

Prinsesse Diana og prins Philip. Faksimile: Instagram

Allerede før Diana giftet seg med prins Charles tok prins Philip henne under vingene sine.

Prins Philip og prinsesse Diana kom begge utenfra og ble giftet inn i den britiske kongefamilien. Mens det stormet som verst i ekteskapet mellom sønnen, prins Charles og Diana, skal Philip ha vært en av få som støttet Diana. Dette skriver VG.


Avisen skriver at biografien «Prince Philip revealed», som ble utgitt i fjor, forteller at prins Phillip hadde en avgjørende rolle i at frieriet i det hele tatt fant sted. Prins Charles skal ha følt seg presset av sin far til å gifte seg med Diana.

– Enten så gifter du deg med henne, eller så lar du henne gå. Du kan ikke leke med henne, skal Philip ifølge biografieforfatter Ingrid Seward ha sagt til sønnen.

Både dronning Elizabeth og prins Philip visste at Charles var forelsket i Camilla Parker Bowles, men mente at Diana var bedre for både ham og monarkiet.

View this post on Instagram

A post shared by The Cambridges❤️ (@katemiddleton_uk)

Prins Philip tok senere på seg rollen som mentor for Diana, og introduserte henne for den kongelige verden. Flere britiske aviser, har ifølge VG skrevet at det oppsto et slags far-datter-forhold mellom dem, og at Diana kalte svigerfaren sin for «Pa».

Da ekteskapsproblemene ble allment kjent skal prins Philip ha tatt svigerdatterens parti.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

syden

Vaksinert og reiselysten? Ikke gå i denne dyre fellen

Jenny Skavlan fikk korona: – Alt luktet ketchup