søndag, januar 26, 2020
Kjendisnytt Prins Sverre Magnus fyller 14 år

Prins Sverre Magnus fyller 14 år

-

3. desember 2005 ble nummer tre i arverekken til den norske tronen født på Rikshospitalet i Oslo. I dag fyller prins Sverre Magnus 14 år. 

Ifølge Kongehuset er det en aktiv prins vi har. Han liker ski, i første rekke alpint, og sykkel – BMX og cross. Han deler også gleden over vannsport, og kanskje spesielt surfing, med resten av Kronprinsfamilien.

Prins Sverre Magnus – nyfødt. Foto: Jo Michael, Det kongelige hoff

Slik feires bursdagen 

Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng fortalte i fjor til magasinet at foreldrene er svært stolt av yngstemann, og fortalte samtidig litt om hvordan bursdagene i kongefamilien vanligvis feires.

– Prinsen ble nok vekket til bursdagssang og pakker fra sine nærmeste. Senere i dag blir det nok en større feiring hjemme på Skaugum i Asker, hvor kronprinsfamilien bor. Vanligvis kommer både søskenbarn, onkler og tanter og besteforeldre på besøk, og da blir det flere pakker og bursdagskake på jubilanten, uttalte Stavseng til Se og Hør.

prinsesse ingrid alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus, publisert i anledning Prinsens fødselsdag 03.12.2018. Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff.

Vi gratulerer prins Sverre Magnus så mye med dagen! Trykk gjerne på deleknappen og send han dine gratulasjoner du også! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...