torsdag, august 13, 2020

Prins Sverre Magnus fyller 14 år

Mest lest nå

Hva skjedde egentlig med HC Andersen? Se hva han driver med i dag

Hans Christian, eller HC Andersen, som han ble kalt, var en populær radioprogramleder på 90-tallet. Han har tidligere ledet både musikkprogrammet "Topp 20" og...

3. desember 2005 ble nummer tre i arverekken til den norske tronen født på Rikshospitalet i Oslo. I dag fyller prins Sverre Magnus 14 år. 

Ifølge Kongehuset er det en aktiv prins vi har. Han liker ski, i første rekke alpint, og sykkel – BMX og cross. Han deler også gleden over vannsport, og kanskje spesielt surfing, med resten av Kronprinsfamilien.

Prins Sverre Magnus – nyfødt. Foto: Jo Michael, Det kongelige hoff


Slik feires bursdagen 

Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng fortalte i fjor til magasinet at foreldrene er svært stolt av yngstemann, og fortalte samtidig litt om hvordan bursdagene i kongefamilien vanligvis feires.

– Prinsen ble nok vekket til bursdagssang og pakker fra sine nærmeste. Senere i dag blir det nok en større feiring hjemme på Skaugum i Asker, hvor kronprinsfamilien bor. Vanligvis kommer både søskenbarn, onkler og tanter og besteforeldre på besøk, og da blir det flere pakker og bursdagskake på jubilanten, uttalte Stavseng til Se og Hør.

prinsesse ingrid alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus, publisert i anledning Prinsens fødselsdag 03.12.2018. Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff.

Vi gratulerer prins Sverre Magnus så mye med dagen! Trykk gjerne på deleknappen og send han dine gratulasjoner du også! 

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter