lørdag, april 17, 2021

Prins William åpner opp om mamma Dianas død i ny dokumentar: «En smerte lik ingen annen»

Mest lest nå

I en helt ny dokumentar på BBC, åpner prinsen opp om tapet av sin mamma, og forteller om hva han har gjort for å takle sorgen.

Prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i 1997 bare 36 år gammel. Hun etterlot seg to barn, prins William og prins Harry.

Ifølge Daily Mail, har den nye dokumentaren fått navnet «A Royal Team Talk: Tackling Mental Health». Der snakker prins William åpent og ærlig om sin psykiske helse etter at Diana gikk bort og hvor mye dette har preget ham gjennom livet.


En smerte lik ingen annen

 

View this post on Instagram

 

Prince William photographing his little brother Harry with mommy Diana 📸❤️ ———————————————

A post shared by ARCHIE HARRISON (@archieharrison6) on


«Jeg tror at når man blir berøvet i så ung alder, kjenner man en smerte lik ingen annen. Og du vet at det kommer til å være veldig vanskelig å være med på noe som kan forårsake en verre smerte», sier prins William i dokumentaren.

William forteller videre om tiden da han jobbet som ambulansepilot i 2015 og to år fremover. Han sier at jobben tok veldig hardt på, og at det var vanskelig å gi slipp på de traumatiske hendelsene. De fulgte med ham hjem.

Ble deprimert

«Det gjør at du blir veldig deprimert med mange negative følelser, du tror at døden er bak døren hvor enn du går. Det er en byrde å bære og kjenne», sier prins William videre.

Mens prins Harry har fått profesjonell hjelp etter morens død, har ikke prins William ønsket dette. Han har i stedet brukt kollegaer, familie og venner.

 

View this post on Instagram

 

Just love this picture ❤

A post shared by ARCHIE HARRISON (@archieharrison6) on

«Tingen med psykisk helse er den at vi alle kan relatere til det. Vi ser det daglig rundt omkring, så vi burde prate om det. Det ville gjort en stor forskjell», sier prins William.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter