Hjem Kjendisnytt Prins William bryter tausheten etter brorens sjokkintervju

Prins William bryter tausheten etter brorens sjokkintervju

I skandaleintervjuet prins Harry og hertuginne Meghan ga Oprah Winfrey ble rasisme et hett tema.

– Vi er absolutt ikke en rasistisk familie, sier prins Willian til Sky News etter brorens sjokkintervju med Oprah Winfrey.

I skandaleintervjuet gikk hertuginne Meghan svært langt i å antyde at bekymringer for sønnens hudfarge bidro til at han ikke fikk prinsetittel.

Hun hevdet at et fremstående medlem av kongefamilien bekymret seg over hvor «mørk» hud han ville få.

prins william
Nå uttaler prins William seg om skandaleintervjuet.

Både hertuginne Meghan og prins Harry var svært opptatt av å understreke at spørsmålet ikke kom fra verken Dronningen eller prins Philip.

Hertugparet kom imidlertid med ulike tidspunkter på når dette skal ha skjedd. Mens Meghan hevder temaet kom opp da hun var gravid med Archie, sier Harry på sin side at temaet kom opp før paret giftet seg.

Når Sky news spør om han har snakket med broren etter intervjuet sier prins William at han ikke har gjort det ennå, men vil gjøre det.

I etterkant av intervjuet kom Buckingham Palace med en uttalelse der de sa at «hele familien er lei seg over å høre hvor utfordrende de siste årene har vært for Harry og Meghan

– Problemene som er tatt opp, spesielt de som omhandler rasisme, er svært urovekkende. Selv om noen erindringer kan variere, vil de bli tatt seriøst og vil behandlet av familien privat, het det i uttalelsen som avsluttet med at «Harry, Meghan og Archie vil alltid være høyt elskede familiemedlemmer.»

LES OGSÅ: Prins Harry fryktet for Meghans liv – valgte å trekke seg tilbake

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com