onsdag, januar 29, 2020
Kjendisnytt Prins William klarte dessverre ikke å holde løftet han...

Prins William klarte dessverre ikke å holde løftet han ga sin mor Diana. Men han gjorde noe enda bedre

-

Da Charles og Diana ble skilt i 1996, jobbet Charles hardt for at Diana skulle mistet sin tittel: Hennes Kongelige Høyhet Prinsessen av Wales. Det klarte han. Da sverget Dianas sønn, prins William, at han skulle gi henne tittelen tilbake.

Det er Dianas tidligere butler, Paul Burrell, som har skrevet om episoden i sin bok «A Royal Duty«. En av de største kampene mellom Charles og Diana etter skilsmissen, var nettopp dette med Dianas tittel. Charles fikk det som han ville, og Diana ble fratatt tittelen sin. I stedet for å være «Hennes Kongelige Høyhet Prinsessen av Wales», ble Diana bare «prinsessen av Wales».

Fikk stor betydning for Diana

Dette kan virke som en filleting, men å mistet tittelen fikk stor betydning for Diana. Nå måtte hun plutselig vise den ytterste respekt for alle kongelige familiemedlemmer, og hun måtte neie i nærværet av alle kongelige personer, inkludert hennes egne to sønner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sweet angel💞 (@princess_diana_angel)

Prins William var bare 14 år på dette tidspunktet. Han var uenig i farens beslutning. Kort tid etter at Diana mistet sin kongelige tittel, la William armene rundt sin mamma og hvisket til henne:

«Ikke vær redd, mamma, jeg skal gi deg alt tilbake den dagen jeg blir konge.»

Fikk aldri gjennomført løftet

Men sånn ble det ikke. Prinsesse Diana omkom som kjent i den tragiske bilulykken i Pont d’Alma-tunnelen i Paris bare ett år senere.

Selv om William aldri fikk oppfylt løftet han gav sin mor, hedrer han henne hver eneste dag ved å engasjere seg i hjelpearbeid for syke, skadde, og underprivilegerte. Han viser den samme omtanken og medfølelsen for mennesker som hans mor gjorde.

prins
Foto: Skjermdump Twitter

I stedet har prins William gitt sin mor den beste tittelen en mamma noen gang kan få: Stolt mamma.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Legene sa Tonje (31) bare var overvektig – hadde kreft. Nå vil hun advare andre

Tonje Becher Bjerkelund hadde smerter og symptomer siden hun var 18 år gammel. Hun gikk flere ganger til legen, men hver gang fikk hun...

Derfor sover alle nyfødte barn i Finland i pappesker

Ja, det er helt sant. Så godt som alle finske nyfødte barn sover i pappesker. Og nå blir trenden plukket opp av flere land,...

Kunne du tenke deg og adoptere verdens verste katt?

Katten Perdita kom til dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA på julaften. Nå prøver de å finne en eier til katten som stirrer inn...