søndag, oktober 24, 2021

Prinsesse Beatrice har blitt mor for første gang

Mest lest nå

Prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38) ble foreldre til en liten jente lørdag kveld.

Buckingham Palace melder at prinsesse Beatrice, som er prins Andrews og hertuginne Sarahs eldste datter, har blitt mamma for første gang.

Den lille jenta kom til verden lørdag kveld klokka 23:42, melder slottet. Både mor og barn skal ha det bra, står det i meldingen.


Videre opplyses det at både besteforeldre og oldeforeldre gleder seg stort over det nye familiemedlemmet.

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i en liten seremoni i august i fjor, etter at bryllupet som var planlagt i mai ble utsatt på grunn av korona. Beatrice og Edoardo skal ha begynt å date etter at de møttes i prinsesse Eugenies bryllup i oktober 2018.

Beatrices lillesøster, Prinsesse Eugenie, ble mamma tidligere i år. Hun og ektemannen Jack Brooksbank fikk sønnen August 9. februar. Dette var prins Andrew og hertuginne Sarahs første barnebarn.

Da babynyheten ble kjent skrev den britiske avisen Daily Mail at prinsesse Beatrice offentliggjorde nyheten på prins Harry og hertuginne Meghans tredje bryllupsdag, og det spekuleres i at det var gjort med overlegg ettersom de kunngjorde babynyheten under prinsesse Eugenies bryllup.

– Beatrices søster, Eugenie, skal ha vært overrasket over at Meghan valgte å fortelle gjester i bryllupet hennes i 2018 at hun var gravid, sier journalisten Richard Eden til avisa.

Lillesøster Eugenie har lagt ut bilde av Beatrice og Eduardo sammen med en gratulasjon der hun sier hun gleder seg til barna deres skal vokse opp sammen.

Prinsesse Eugenie ble selv mamma til en liten gutt i februar, lille August Philip Hawke Brooksbank, som dermed blir en drøyt halvår eldre enn sin kusine.

Det britiske kongehuset har foreløpig ikke publisert bilder av det lille barnet som er dronningens tiende oldebarn.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter