in

Prinsesse Charlene skal være mye bedre

Prinsesse Charlene av Monaco får behandling på et ukjent sted for «emosjonell og fysisk utmattelse».

Uttalelsene om helsetilstanden til fyrstedømets førstedame kommer ifølge Daily Mail fra ektemannen, prins Albert.

Han legger til at han håper kona vil være tilbake i fyrstedømet innen kort tid.


Prinsens kommentar kommer tre uker etter den siste oppdateringen, der palasset sa at Charlenes bedring «fortsetter på en tilfredsstillende og veldig oppmuntrende måte». I uttalelsen la de også til at oppholdet på behandlingsstedet «fortsatt ville ta flere uker».

Charlene ble innlagt på et hemmelig behandlingssenter i november, kun få dager etter at hun kom tilbake til Monaco etter 10 måneders fravær i hjemlandet Sør-Afrika.

Albert har vært vag med hensyn til den eksakte sykdommen til Charlene, men har ifølge den britiske avisen sagt at hun lider av «emosjonell og fysisk utmattelse».

I tillegg opplyste fyrstehuset i oppdateringen at hun får oppfølgende tannbehandling.

Charlene var på en veldedighetstur i hjemlandet Sør-Afrika da hun pådro seg en infeksjon etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen.

Fordi ørene hennes ikke ville tåle trykkforskjellen under en flyreise, gikk det nesten 10 måneder før hun kunne reise hjem til Monaco.

Venner av Charlene har fortalt at tobarnsmoren «nesten døde» mens hun var i hjembyen Cape Town.

Dagbladet skriver at et sinusløft, eller bihuleløft, innebærer at man løfter bihulene i overkjeven slik at kjevebeinet får økt høyde og tannimplantater kan settes inn.

Charlene innså imidlertid ikke at det hadde oppstått en infeksjon etter inngrepet før hun fikk fryktelige smerter i ørene – og derfor oppsøkte en spesiallege.

Flere spekulerte i at Charlenes lange opphold i hjemlandet Sør-Afrika kom som følge av trøbbel i ekteskapet.

 Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, fortalte prins Albert til det internasjonale ukebladet People da han tilbakeviste rykteflommen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Camilla Läckberg avslører hemmelig prosjekt

Hunden Zoey var seks måneder da hun forsvant – etter 12 år er hun gjenforenet med eier