Hjem Kjendisnytt Prinsesse Charlotte blir hyllet for dette på femårsdagen sin

Prinsesse Charlotte blir hyllet for dette på femårsdagen sin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 2. mai. fylte hertuginne Kate og prins Williams datter, prinsesse Charlotte, fem år. Tradisjonen tro, ble det sluppet nye offisielle bilder av prinsessen på bursdagen. Men i år, valgte foreldrene å slippe noen helt andre bilder enn det som er vanlig.

De nye bildene er fra da prinsesse Charlotte hjalp til med å dele ut mat til trengende under koronakrisen, forrige måned. Hele familien var med på å lage hjemmelaget pasta, som de reiste rundt og delte ut til familier som av forskjellige grunner ikke har mulighet til å handle i butikkene.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er veldig begeistret over de nye, og noe utradisjonelle bildene.

– For noen nydelige og rørende bilder av ei sjarmerende jente! sier hun til Dagbladet.

– Det er ikke bare et nytt portrett. Denne gangen får vi se ei lita jente som er i full gang med kanskje et av sine første veldedige oppdrag. Sammen med resten av familien har hun pakket hjemmelaget pasta i poser til sårbare grupper, som er isolert på grunn av pandemien, sier hun videre.

Ikke noe latmannsliv

Ifølge kongehuseksperten, har familien brukt flere timer på å kjøre rundt og dele ut posene med pasta. Familien holder for tiden til på landstedet sitt. Der har Kate og William hjemmeskole med barna.

– Og det er åpenbart ikke noe latmannsliv, sier Caroline Vagle.

– Kate har nemlig fortalt at de til og med hadde undervisning når det var påskeferie, sier hun videre.

Barna har også vært involvert i flere prosjekter knyttet til pandemien. Blant annet denne matutdelingen, og de har også vært med å klappe for helsevesenet.

– De går med andre ord en kongelig skole, sier Caroline Vagle.

Tre barn

Prinsesse Charlotte, er Kate og Williams andre barn, og første og eneste datter. Hun ble født på St Mary`s Hospital i Paddington i London, 2. mai i 2015.

Fra før av, hadde paret sønnen George (6). Og for to år siden kom lille Louis til verden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com