in

Prinsesse Charlotte etteraper prins Harry på en måte som har fått millioner til å trekke på smilebåndet

En av grunnene til at prins Harry er populær over hele verden er hans unektelig gode hjerte. Han har vist igjen og igjen at han har et hjerte av gull, men det er også en morsom side ved han som har vært tydelig siden han var veldig ung.

Mens fremtidige kong William alltid fremstår rak i ryggen og rolig på bilder, elsket Harry å leke med kameraene som liten.

Foto: Twitter

Vel, det ser ut til at eplet ikke har falt for langt fra treet!

Da den kongelige familien tok veien til Windsor for Harry og Meghans bryllup, tok fotografene et bedårende bilde av prinsesse Charlotte som gjorde et slående liknende ansikt til det som Harry er kjent for.

Foto: Twitter

Kanskje det handler om at de begge har eldre søsken. Som ikke kongelige førstefødte, har Harry og Charlotte begge litt mer frihet.

Det er ingen hemmelighet Prinsesse Diana hadde en myk side for Harry’s grimaser. Da Harry rakk tungen sin til fotografene, var Diana alltid rask med å dra han vekk fra kameraene, men hennes skjeve smil avslørte tydelig det faktum at hun elsket sønnens festlige og uforutsigbare personlighet.

På mange måter er Harry mye som sin mor – han er energisk, utradisjonell, medfølende og spøkefull. Vi vet at hun ser ned på sin yngre sønn med mye stolthet og kjærlighet!

Til tross for hennes grimaser på vei til bryllupet, viste prinsesse Charlotte seg å være den perfekte brudepike, og utførte sine plikter med glans. Vi er sikre på at William og Kate var veldig stolte – og lettet – at alt gikk helt etter planen!

Foto: Twitter

Vi gleder oss til å se flere grimaser fra prinsesse Charlotte i fremtiden!

Del gjerne saken om du likte de slående like trekket mellom henne og prins Harry. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Innvandrere må lære seg norsk – ellers forsvinner stønaden

Han setter et glass over dørhåndtaket – En genial idé!