in

Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank venter sitt andre barn

Nyheten ble kunngjort i en uttalelse fra Buckingham Palace.

I en uttalelse fra Buckingham Palace heter det at «Prinsesse Eugenie og herr Jack Brooksbank er glade for å kunngjøre at de venter sitt andre barn denne sommeren. Familien er henrykt og August gleder seg veldig til å bli storebror». Dette melder Sky News.

Eugenie (32) har også annonserte graviditeten på sosiale medier. I Instagram-posten der hun forteller at de venter familieforøkelse til sommeren , har hun delt et bilde av seg selv og sønnen August som klemmer magen hennes.


I løpet av den timen innlegget har vært på Instagram har mer enn 150.000 likt innlegget, og en rekke personer gratulerer.

Paret fikk sitt første barn, August, i februar 2021. August  kom til verden på Portland Hospital like før klokken 9 den 9. februar. Pappa Jack Brooksbank var til stede under fødselen.

Den lille gutten er det aller første barnebarnet til prins Andrew og hertuginne Sarah av York.

Spekulasjonene om hva barnet skulle hete gikk naturligvis høyt i britiske medier helt siden barnet meldte sin ankomst. Hans fulle navn er August Philip Hawke Brooksbank – Eugenie har dermed valgt å hedre bestefaren sin, prins Philip, hertugen av Edinburgh.

Beatrice, som er den eldste av barna til prins Andrew og hertuginne Sarah, fikk datteren Sienna, i september 2021. Det lille barnet som etter hvert vil melde sin ankomst blir dermed prins Andrews og hertuginnen av Yorks tredje barnebarn.

Eugenie og Jack Brooksbank giftet seg i oktober 2018 på Windsor Castle foran 850 gjester.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kvinne (56) døde etter kranvelt i Melhus

Linn Jørum Sulland og forloveden Petter Løken røper bryllupsplanene